Bitcoin

Wat is Bitcoin en zijn attributen?

Inleiding tot Bitcoin

Bitcoin is een geavanceerd type valuta dat wordt gebruikt om dingen te verwerven via online aankopen. Bitcoin is niet substantieel, het wordt volledig online beheerd en gemaakt. Men moet er rekening mee houden wanneer u Bitcoin moet toevoegen, omdat de kosten voortdurend worden aangepast. Bitcoin wordt gebruikt om de verschillende uitwisselingen van valuta, diensten en items uit te voeren. De transacties worden gedaan met je digitale portemonnee, waardoor de aankopen snel worden verwerkt. Elk type van dergelijke transacties is in feite voortdurend onherstelbaar geweest omdat de identiteit van de klant niet wordt onthuld. Dit aspect maakt het een beetje uitdagend bij het selecteren van transacties via Bitcoin.

Kenmerken van Bitcoin

Bitcoin is veel sneller: de Bitcoin heeft de capaciteit om termijnen veel sneller te regelen dan welke andere modus dan ook. Wanneer iemand contant geld van de ene kant van de wereld naar de andere overboekt, duurt het meestal een paar dagen voordat een bank de aankoop voltooit, maar in het geval van Bitcoin duurt het maar een paar minuten om te voltooien. Dit is een van de redenen waarom individuen Bitcoin gebruiken voor de vele online deals.

Bitcoin is eenvoudig vast te stellen: Bitcoin-aankopen worden gedaan via een adres dat elke klant heeft. Dit adres kan gemakkelijk worden vastgesteld zonder een van de behandelingen te ondergaan die een financiële instelling onderneemt bij het opzetten van een record. Het aanmaken van een adres kan worden gedaan zonder enige vorm van wijzigingen, kredietrapportcontroles of vragen. Elke klant die van plan is na te denken over toevoegen, moet echter altijd de bestaande kosten van de Bitcoin inspecteren.

Bitcoin is vertrouwelijk: In tegenstelling tot financiële instellingen die een volledig document bewaren over de aankopen van hun klanten, doet Bitcoin dat niet. Het houdt de economische gegevens van klanten niet bij, neemt geen contact op met informatie of andere relevante details. De portemonnee in Bitcoin vereist over het algemeen geen enkele vorm van substantiële gegevens om te functioneren. Dit bijzondere roept twee perspectieven op: ten eerste gaan individuen ervan uit dat het een goede manier is om hun gegevens ver van een derde partij te houden en ten tweede geloven mensen dat het de schadelijke taak kan vergroten.

Bitcoin kan niet worden afgewezen: Wanneer iemand Bitcoin naar iemand stuurt, is er meestal geen manier om de Bitcoin terug te krijgen, tenzij de ontvanger de behoefte voelt om ze terug te sturen. Dit kenmerk is dat de deal wordt voltooid, wat betekent dat de begunstigde niet kan verklaren dat hij nooit het contante geld heeft gekregen.

Bitcoin is gedecentraliseerd: Een van de belangrijke kenmerken van Bitcoin is dat het niet onder de controle staat van een bepaalde managementexpert. Het wordt zo geleverd dat elke organisatie, zowel privé als apparatuur met uitwisselingscontrole en ook mijnbouw, onderdeel wordt van het systeem. Ook als een onderdeel van het systeem uitvalt, gaan de geldoverdrachten door.

Bitcoin is transparant: Hoewel alleen een adres wordt gebruikt om aankopen te doen, wordt elke Bitcoin-uitwisseling op band opgenomen in de Blockchain. Als er dus op enig moment gebruik is gemaakt van iemands adres, kunnen ze via Blockchain-records zien hoeveel geld er nog in de portemonnee zit. Er zijn methoden waarmee men de veiligheid en beveiliging van hun portemonnee kan verhogen.

Geef een reactie