Bitcoin

Bitcoin groeit versus alle kansen

Omdat het momenteel in stijl is vandaag, wil ik voorstellen dat ik volgende week mijn eigen cryptocurrency introduceer.

Laten we het 'kingcoin' noemen.

Nee, dat is ook egoïstisch.

Wat dacht je van "muttcoin"? Ik heb eigenlijk constant een zwak gehad voor gemengde soorten.

Ja, dat is perfect– iedereen houdt van huisdieren.

Dit wordt het belangrijkste punt omdat fidget spinners.

Gefeliciteerd! Iedereen analyseert dat dit hoogstwaarschijnlijk één muttcoin zal opleveren wanneer mijn gloednieuwe munt volgende week wordt gelanceerd.

Het is zeer waarschijnlijk dat ik 1 miljoen muttcoins uniform verdeel. Aarzel niet om ze te investeren waar u maar wilt (of waar dan ook, iemand zal ze zeker accepteren!).

Wat is dat? De kassier bij Target verklaarde dat ze onze muttcoin niet zouden goedkeuren?

Vertel die ongelovigen dat muttcoin deficiëntiewaarde heeft – er zullen maar 1 miljoen muttcoins bestaan. Daarnaast wordt het ondersteund door de volledige overtuiging en kredietwaardigheid van de 8 GB RAM van mijn desktop.

Herinner hen er ook aan dat een bitcoin je een jaar eerder niet eens een pakje parodontale voeding kon bezorgen. Momenteel kan één bitcoin een levenslange voorraad verwerven.

En, net als bitcoin, kun je muttcoin veilig offline opslaan, weg van cyberpunks en dieven.

Het is in feite een nauwkeurige replica van de woningen van bitcoin. Muttcoin heeft een gedecentraliseerd tijdschrift met onmogelijk te kraken cryptografie, en alle deals zijn onveranderlijk.

Nog steeds niet overtuigd dat onze muttcoins in de toekomst miljarden zullen verdienen?

Nou, het is redelijk. De realiteit is dat het vrijgeven van een gloednieuwe cryptocurrency veel moeilijker is dan het lijkt, zo niet helemaal onmogelijk.

Daarom geloof ik dat bitcoin deze hoogten tegen alle verwachtingen in heeft bereikt. En als gevolg van zijn onderscheidende klantennetwerk zal het dat zeker blijven doen.

Zeker, er zijn tegenslagen geweest. Elk van deze problemen heeft echter uiteindelijk geleid tot hogere kosten. De recente duik van 60% zal niet anders zijn.

Het wonder van Bitcoin

Het succes van Bitcoin ontspant in zijn vermogen om een ​​internationaal netwerk van klanten te creëren die er nu graag mee willen onderhandelen of het voor later bewaren. Toekomstige prijzen worden bepaald door de snelheid waarmee het netwerk zich uitbreidt.

Ook ondanks wilde kostenschommelingen, blijft de acceptatie van bitcoin groeien tegen een exponentiële prijs. Er zijn nu wereldwijd 23 miljoen wallets open, die op jacht zijn naar 21 miljoen bitcoins. Over een paar jaar kan de verscheidenheid aan portemonnees groeien tot de 5 miljard individuen op de planeet die zijn verbonden met internet.

Vaak was de motivatie van de gloednieuwe crypto-bekeerlingen speculatief; verschillende andere keren waren ze op zoek naar een winkel van waarde, ver van hun eigen binnenlandse geld. In 2015 hebben gloednieuwe applicaties zoals Coinbase het nog eenvoudiger gemaakt om nieuwe personen aan boord te krijgen.

Als je het nog niet hebt opgemerkt, praten mensen erover wanneer mensen bitcoin kopen. We hebben allemaal die buddy die bitcoin heeft gekocht en er daarna niet over zou zwijgen. Ja, ik maak me hier schuldig aan — en ik zorg ervoor dat heel wat kijkers dat ook zijn.

Misschien onbewust worden eigenaren crypto-evangelisten, omdat het aanmoedigen van anderen om hun eigen belang te dienen, namelijk het verhogen van de waarde van hun bezit, dient.

Bitcoin-evangelisatie — het goede woord verspreiden — heeft verbazingwekkend geleid tot een prijsstijging van $ 0,001 naar een huidige kostprijs van $ 10.000.

Dat had kunnen denken dat de pseudonieme maker, die genoeg had van het internationale financiële oligopolie, een immateriële elektronische bron introduceerde die in minder dan een jaar de waarde van 's werelds grootste geld waard was?

Geen enkel geloof, politieke beweging of moderne technologie is ooit getuige geweest van deze ontwikkelingssnelheden. De mensheid is echter nog nooit zo verbonden geweest.

Het idee van contant geld

Bitcoin begon als een idee. Voor alle duidelijkheid: alle contanten – of het nu gaat om schelpengeld dat wordt gebruikt door primitieve eilandbewoners, een staaf goud of een Amerikaanse dollar – begon als een suggestie. Het is het concept dat een netwerk van gebruikers het op dezelfde manier waarderen en zeker iets van gelijke waarde voor uw soort geld willen wegdoen.

Geld heeft geen intrinsieke waarde; de waarde ervan is gewoon extern – precies wat anderen denken dat het verdient.

Kijk eens naar de dollar in je zak – het is gewoon een mooi stuk papier met een eenogige piramide, een gestippelde afbeelding en handelsmerken van essentiële mensen.

Om te kunnen werken, moet de samenleving het zien als een rekeneenheid, en ook verkopers moeten bereid zijn het te accepteren als betaling voor zowel artikelen als diensten.

Bitcoin heeft een griezelig vermogen getoond om een ​​netwerk van miljoenen klanten te bereiken en te koppelen.

Eén bitcoin is alleen waard wat de volgende persoon ervoor wil betalen. Als het netwerk zich echter blijft uitbreiden tegen een snelle prijs, suggereert het beperkte aanbod dat de prijzen maar één richting kunnen verplaatsen … groter.

Waar het op neerkomt

Bitcoin's stijging in negen jaar is gemarkeerd met enorme perioden van volatiliteit. Er was een correctie van 85% in januari 2015 en een paar anderen van meer dan 60%, inclusief een gigantische daling van 93% in 2011.

Met elk van deze correcties bleef het netwerk (afgemeten aan het aantal portemonnees) echter in een snel tempo groeien. Terwijl sommige speculanten zagen dat hun waarde vernietigd werd, zagen gloednieuwe investeerders in de marge de waarde en werden ze ook kopers.

De ongewone niveaus van volatiliteit hebben ervoor gezorgd dat het bitcoin-netwerk is gegroeid tot 23 miljoen individuen.

Hé, misschien hebben we gewoon wat prijsvolatiliteit nodig in muttcoin om nieuwe gebruikers aan te trekken …

Geef een reactie