Bitcoin

Wat is Bitcoin en waarom is cryptocurrency zo populair?

Bitcoin is het modewoord in de monetaire ruimte. In feite is Bitcoin de afgelopen jaren enorm geëxplodeerd, en veel mensen en veel grote bedrijven stappen momenteel op de Bitcoin- of cryptocurrency-trein die een deel van de activiteit wil.

Mensen die helemaal nieuw zijn in de cryptocurrency-ruimte, stellen voortdurend vragen over deze zorg; "Wat is Bitcoin eigenlijk?"

Nou, voor beginners is bitcoin eigenlijk een digitaal geld dat buiten de controle valt van elk type federale overheid, het wordt wereldwijd gebruikt en kan ook worden gebruikt om punten te verwerven zoals je eten, je drankjes, onroerend goed, voertuigen en andere punten.

Waarom is Bitcoin zo cruciaal?

Bitcoin loopt geen risico voor zaken als overheidscontrole en variaties in de vreemde valuta. Bitcoin wordt ondersteund door het volledige geloof van (u) het specifieke en het is ook strikt peer-to-peer.

Dit suggereert dat iedereen deals sluit met Bitcoin, het eerste wat ze beseffen is dat het een stuk goedkoper is om er gebruik van te maken dan te proberen contant geld van bank naar bank te sturen of gebruik te maken van allerlei andere beschikbare diensten waarvoor internationaal geld verzenden en ontvangen.

Als ik bijvoorbeeld geld zou willen sturen om China of Japan te claimen, zou ik een bank moeten betalen en het zou zeker uren en zelfs dagen duren voordat dat geld dat geld zou kosten.

/p>

Als ik Bitcoin gebruik, kan ik dat gemakkelijk doen vanuit mijn portemonnee of mijn mobiele telefoon of een computersysteem, zonder al die kosten. Als ik bijvoorbeeld goud en zilver zou willen sturen, zou ik veel bewakers nodig hebben. Het zou veel tijd en veel geld kosten om edelmetaal van punt naar punt te verplaatsen. Bitcoin kan het nog een keer doen met een aanraking van een vinger.

Waarom willen mensen Bitcoin gebruiken?

De belangrijkste reden is dat Bitcoin het antwoord is op deze gedestabiliseerde regeringen en scenario's waarin geld niet meer zo voordelig is als vroeger. het geld dat we nu hebben; de papieren fiat-valuta die in onze portemonnee zit, is waardeloos en over een jaar zal het nog minder verdienen.

We hebben zelfs significante bedrijven gezien die passie in de blockchain-technologie onthullen. Een paar weken geleden ging er een onderzoek uit naar een handvol Amazon-klanten of ze interesse zouden hebben in het gebruik van een cryptocurrency als Amazon er een maakt. Daaruit bleek dat velen zeer geïnteresseerd waren. Starbucks hintte zelfs op het gebruik van een mobiele blockchain-applicatie. Walmart heeft eigenlijk ook een patent aangevraagd op een "wijze bundel" die zeker gebruik zal maken van de blockchain-innovatie om plannen te volgen en te verifiëren.

Gedurende ons leven hebben we talloze veranderingen zien gebeuren, van de manier waarop we winkelen, de manier waarop we naar films kijken, de manier waarop we naar muziek luisteren, boeken uitcheckten, auto's kopen, een huis zoeken, en momenteel gewoon hoe we geld uitgeven en financieel. Cryptocurrency is hieronder om te blijven. Als je dat momenteel niet hebt gedaan, is het tijd voor iedereen om cryptocurrency volledig te onderzoeken en ook te leren hoe je deze rage kunt maximaliseren die waarschijnlijk door de tijd heen zal blijven bloeien.

Geef een reactie