Online Geld verdienen

Hoe u online geld kunt verdienen door korte rapporten te maken en te verkopen

Hoe u online geld kunt verdienen met korte rapporten

Het maken van korte rapporten en deze verkopen voor een betaalbare prijs is een van de krachtigste methoden om snel online geld te verdienen. In dit artikel zullen we precies zien hoe je een kort rapport opstelt en het ook op de automatische piloot zet om ervoor te zorgen dat het 24 × 7 geld oplevert.

Waarover te schrijven?

Blader door u. Wat beïnvloedt jou een van de meest? Wat zijn je interesses, waar steek je eigenlijk veel van je tijd in, is het lezen? vissen? koken?

Ben jij ergens een specialist in? Vragen mensen u om aanbevelingen over iets? Er zijn letterlijk duizenden manieren om ideeën te vinden, als je dat wilt!

Een geweldige methode om een ​​rapport te maken dat biedt, is door je te concentreren op iets dat zich concentreert op het verlichten van pijn of het oplossen van een probleem, dat soort dingen.

Maar voordat je helemaal opgewonden bent en begint met het maken van een rapport, moet je ervoor zorgen dat het onderwerp dat je het meest waarschijnlijk zult bespreken, nodig blijft. Een manier om dat te doen is door gebruik te maken van een zoekwoord-zintuig apparaat. Er is een gratis trefwoordapparaat dat meer dan genoeg is voor dit doel. Het apparaat is Google Keyword Organizer. Met dit apparaat kunt u gemakkelijk een schatting maken van de verscheidenheid aan personen die elke maand op een bepaald onderwerp en trefwoord zoeken. Als u meer deskundig inzicht wenst en ook zeer winstgevende trefwoordconcepten wilt vinden, kies dan betaalde tools zoals LongTailPro of Market Samurai. LongTailPro is een expert sleutelzinapparaat dat u trefwoordconcepten en ook de inkomstenclassificaties biedt. U kunt dit apparaat ook gebruiken voor het verkrijgen van blogpostconcepten, het onderzoeken van een lonende specifieke niche voor uw volgende website en nog veel meer.

Hoe het record te schrijven

U kunt eenvoudig een record maken met behulp van gratis tools zoals OpenOffice-suite of een betaalde zoals Microsoft Workplace. Maak een bestand in word-stijl en exporteer het daarna in PDF-formaat bij het opslaan van het bestand. Dat is het. Je dossier bereidt zich voor. Vergeet niet om foto's en media toe te voegen waar nodig in uw rapport.

Het aantal pagina's?

Als je net begint, probeer het dan kort te houden. Alles tussen de 20-30 pagina's zou moeten volstaan. Onthoud dat het om de kwaliteit gaat, niet om kwantiteit.

Hoe u uw record kunt beoordelen

Voor een record van 25-30 webpagina's kunt u alles waarderen tussen $ 5-10, aangezien u een amateur bent en niemand in de sector uw naam begrijpt. Zodra je populair wordt, kun je ook $ 100 in rekening brengen voor een kort record, op voorwaarde dat het een hoogspanningsinhoud is.

Hoe u uw shortrecord op de markt kunt brengen

U kunt kiezen voor een betaalbaar hostaccount en ook een domein aanmelden. Als u daarmee klaar bent, kunt u een ontwikkelaar inhuren om een ​​verkoopwebpagina voor u te ontwikkelen (wat u hoogstwaarschijnlijk veel geld gaat kosten) of Optimizepress kopen ($ 97 voor 3 domeinen).

Optimizepress geeft u flexibiliteit en u kunt ook zoveel touchdown-pagina's en webpagina's drukken als u wilt. Het is gemakkelijk te ontwerpen. Een ander alternatief is Leadpages, waarmee u $ 37 per maand terugkrijgt.

Zodra uw bestemmingswebpagina gereed is, abonneert u zich op e-junkie, wat u slechts $ 5 per maand voor één product kost. Het is een digitaal productverzendingssysteem dat uw rapport naar de e-mail van de klant stuurt zodra de terugbetaling is verfijnd. Houd er rekening mee dat e-junkie geen schikkingen verwerkt. Gebruik voor het accepteren van schikkingen de zakelijke PayPal-rekening die eenvoudig kan worden gekoppeld aan e-junkie en die volledig gratis is om te starten. Dit is slechts een eenmalige configuratie. Stel het in en het levert u geld op op de automatische piloot. PayPal vraagt ​​een commissie voor elke uitgevoerde transactie, maar het is het zeker waard.

Zodra u voldoende geld begint te verdienen met uw allereerste rapport, kunt u tal van vergelijkbare records maken in verschillende specifieke niches. Op deze manier heeft u daadwerkelijk een geschikte online service voor u die op de automatische piloot verdient en u een continue stroom van gemakkelijke inkomsten levert.

Geef een reactie