Online Geld verdienen

Verdien geld door haar online te verkopen

In dit tijdperk van moderne technologie met tal van advertenties op internet, trucs en ook plannen om thuis geld te verdienen, is het gemakkelijk om verstrikt te raken in de opwinding van snel overvloedig verkrijgen. De waarheid is dat er geen andere manier is om snel overvloedig te worden, maar je kunt wel geld verdienen door online haar te verkopen.

Als je iets herkent in de wereld van schoonheid en stijl, dan begrijp je dat deze miljardensector en het weven van haar door alle rassen wordt gebruikt, mannen en vrouwen, ook jongeren. Ja mannen – stylisten hebben het mogelijk gemaakt voor mannen met vervaging of totaal haarverlies om haar en baarden te krijgen met unieke toepassingen en strategieën.

HOEVEEL CONTAINER WORDEN GEMAAKT:

De grote zorg is hoeveel geld er kan worden verdiend? Nou, dit is een vraag die wordt gesteld door iedereen die een bedrijf begint, toch! Het antwoord is dat u zo weinig of zo hoog kunt verdienen als u kunt adverteren? Wat houdt dat in? Nou, heb je een groot sociaal netwerk waar je aan vasthoudt? Bent u een stylist een grote klant? Heeft u een internetsite of een blog die producten verkoopt? Ben je gewoon een kleine, opererende dame in residentie die haar aan de zijkant doet? Als je een van deze vragen met 'ja' hebt beantwoord, kun je geld verdienen door haar te verkopen zonder zelfs maar je huis te verlaten. U adverteert voor uw website, laat uw klanten hun haar krijgen en u profiteert ervan.

HOE WERKT HET:

Met veel verschillende soorten haar kan het voor mensen frustrerend zijn om te kiezen. Budgetplan kan een andere zijn, overweeg om haar te kiezen. Laten we echter een kijkje nemen …

Als je je regionale kapsalon binnenwandelt, zie je de goedkoopste haartjes van te voren of in opruimdozen op de grond, toch! Maar heb je gezien hoe het meest effectieve haar achter de toonbank of in beveiligde kasten zit? Dat klopt, mensen vegen haar! De hoge kwaliteit is alles. Je brengt het type haar op de markt dat achter de glazen unit wordt opgesloten of onderhouden.

Nu dat haar achter slot en truc er is voor een factor – het is prijzig. Hoewel dat pakket van $ 9,99 per bundel er aantrekkelijk uitziet en altijd de eerste keuze is voor mensen met een beperkt budget, is het jouw taak om hen ervan te overtuigen dat het veel betere haar van topkwaliteit veel langer meegaat en ook meerdere keren kan worden gebruikt. Dus hoe kan dit worden gedaan?

Nou, er zijn een aantal methoden. De allerbeste manier, zodra u hen ervan overtuigd heeft dat uw artikel het beste is, levert u een 3 lay-outplan op. Ze kunnen drie afrekeningen maken en wanneer de 3e installatie is betaald, kunt u het haar kopen en eventueel ook een prijsverlaging op de berg leveren.

Een andere manier is om te bespreken hoe lang het haar meegaat. Elke 3-4 weken $ 75,00 aan haar uitgeven is veel duurder dan $ 145-160 investeren en het een maand of 2 laten meegaan.

Ten slotte kunnen uw klanten degenen zijn die over kwaliteit leren en geen overtuiging nodig hebben. Je stuurt ze gewoon naar je website, laat ze de bestelling plaatsen en ze kunnen het haar brengen als ze op bezoek komen.

Het maakt niet uit hoe de bestelling is geplaatst, een van de geweldige beloningen die altijd wordt geboden, is een kortingspercentage van 15% wanneer u drie of zelfs meer pakketten koopt. Dit is een grote stimulans voor uw consumenten en zou ook zo op de markt moeten worden gebracht.

WAT ZIJN DE VOORDELEN:

Laten we nu verder gaan met de goede dingen, de voordelen en voordelen van het aanmelden bij zo'n geweldig bedrijf. Onthoud dat dit niet uw gewone dealer is waar u haar in de groothandel bestelt en dat u het ook zelf moet houden om een ​​prijsverlaging te krijgen. Het is bovendien geen dropshipper waarbij u een toeslag van 2-3% moet betalen elke keer dat u een bestelling wilt plaatsen.

De realiteit is dat het je absoluut niets kost om aan de slag te gaan en je hoeft ook nooit het haar aan te raken, de verzending of retourzending te regelen, haar te shoppen of stress te hebben over consumentenvragen. Dit wordt allemaal gedaan door het bedrijf.

Bekijk een aantal voordelen voor jezelf:

  1. Om u aan te melden, hoeft u alleen uw naam en telefoonnummer op te geven – een agent zal zeker contact met u opnemen.

  2. Zodra geaccepteerd, zult u zeker een naam voor uw website produceren en zal er zeker een speciaal voor u worden gemaakt. De website is volledig gratis, geen administratiekosten, geen technologische expertise vereist.

  3. Je ontvangt 30% korting op je allereerste bestelling met een couponcode die je wordt toegestuurd nadat je je hebt aangemeld als stylist

  4. Je krijgt 15% vergoeding van elke verkoop en verdient elke woensdag geld. U kunt worden betaald via directe storting met PayPal, Venmo of een papieren cheque.

  5. Voor elke verkoop ter waarde van $ 600,00, of als u een stylist doorverwijst die minimaal $ 100,00 aan verkopen verdient, ontvangt u $ 100,00 aan haartegoed. Dit kan worden gebruikt om zelf bundels te krijgen of om klanten extra te motiveren, zoals een extra korting van $ 10, 15, 20 op hun volgende aankoop.

  6. Deel uw klanten een van de allerbeste garanties ooit– De garantie van 1 maand suggereert dat u het kunt gebruiken, verven, strijken, enzovoort, en ook als u uw haar niet mooi vindt, kan het worden geruild binnen 1 maand na aanschaf. Ja het is waar! Als je het haar gewoon niet leuk vindt, wat ik betwijfel, kun je elke vorm van ongeopende verpakking retourneren voor een volledige terugbetaling. Haar moet zowel in de originele verpakking als in de staat zijn. Hoeveel bedrijven kunnen dat soort garantie bieden?

Er zijn verschillende alternatieven voor uw klanten, bestaande uit 100% maagdelijk Braziliaans en Peruviaans: Straight, Yaki, Kinky, Wavy, Water Wave, Deep Wave of Curly. Er zijn ook 360 fronten, sluitingen, gekleurd haar, sluitingen, clip-ins, tape-ins, evenals de nieuwe verbetering van pruiken voor klanten die geen naai-ins willen.

Met een aantal talrijke verkoopopties bent u niet beperkt tot alleen haar weven. Promoot pruiken, ga hard met een 360 frontale en zelfs het gekleurde haar. Hoe meer u adverteert, hoe beter uw verkoop zal zijn.

Dus ben je bereid om echt geld te verdienen met online marketinghaar? Het enige wat u hoeft te doen is de site te bezoeken, uw naam en nummer te sturen en een agent zal u bellen. Van daaruit, als je bent goedgekeurd (je moet een stylist zijn met een klantenkring en ervaring hebben met haar. Dit kan in het huis zijn, in een salon of zelfs een stylist die op reis gaat), bied je je sitenaam aan en ook uw site wordt ingesteld.

Zowel als je actief bent, kun je gebruik maken van het advertentiemateriaal, monsters bestellen om klanten te onthullen en zelfs profiteren van de prijsverlaging en het zelf gebruiken als een versie voor het uitstekende haar dat je gaat leveren. Bovendien kun je anderen aantrekken en extra inkomsten genereren.

Dit organisatiemodel is een win/win voor zowel de consument als de klant. Sta niet meer toe dat uw klanten hun geld aan iemand anders aanbieden en ontvang het ook allemaal door ze vandaag nog naar uw internetsite te sturen.

Geef een reactie