Online Geld verdienen

Precies hoe u online geld kunt verdienen: 5 eenvoudige acties die ik gebruik om $ 100 betaaldags te verdienen

Bent u op zoek naar nog een zeer gemakkelijke methode om online geld te verdienen?

Wilt u weten hoe u online geld kunt verdienen?

Ik gebruik dit eenvoudige vijfstappensysteem om elke dag constant online geld te verdienen.

Bovendien is het heel eenvoudig in te stellen, zelfs als je een totale beginner bent.

Ik zal je precies laten zien hoe dit eenvoudige 5-stappensysteem hieronder om ervoor te zorgen dat je het voor jezelf kunt evalueren en ook kunt kiezen of het je voordeel kan opleveren.

Ik ben hieronder om je te vertellen dat ik routinematig elke dag $ 20 tot $ 100 verdien met behulp van dit kleine basissysteem dat geen tijd kost om op te zetten. Het enige dat u nodig hebt, is een beetje begrip van websites en u kunt aan de slag. En als je obstakels hebt om precies te begrijpen hoe je moet samenwerken met fundamentele instructies, kun je snel iemand krijgen om je te helpen bij het opzetten ervan.

Hier is mijn basis en eenvoudig op te zetten systeem voor het maken van geld waarmee dagelijks geld wordt verdiend.

Stap 1: Maak een geweldige splash-pagina

Een splash-webpagina is slechts een website met één webpagina die een klein beetje teaser-advertentiekopie heeft en een opt-in-box waar een sitebezoeker die uw deal wil, zijn naam en ook e-mailadres kan achterlaten om te ontvangen wat u levert.

Het is heel gemakkelijk op te zetten en kan in minder dan een uur worden uitgevoerd.

Stap 2: Bied een geheel gratis gratis hoogwaardige freebie aan

Momenteel bied je een gratis weggeefactie van topkwaliteit aan.

Zodra je de specifieke niche hebt geïdentificeerd die je wilt manipuleren, zoek of vind je een gratis item zoals een eBook over het onderwerp of een abonnement op een e-nieuwsbrief in de specifieke niche.

U kunt een e-book of een ander soortgelijk product verkrijgen via tal van online bronnen over elk type specifieke niche die u graag onderzoekt. Zorg ervoor dat het product PLR heeft of de wettelijke rechten voor gratis geschenken beheerst, zodat u het openlijk kunt verspreiden.

Actie 3: De e-mailadressen van uw sitebezoekers achterhalen

Wanneer een sitebezoeker op uw splash-webpagina komt (soms een bestemmingspagina of een opt-in-pagina genoemd), zullen ze uw deal beoordelen en als ze geïnteresseerd zijn in het krijgen van die freebie, zullen ze zeker hun naam en e-mailadres omdat opt-in box.

Ze worden daarna snel naar een download-webpagina geleid waar ze hun gratis aanbieding kunnen ontvangen.

Laat me ook dit zeggen … als dat gratis boek een link bevat met een van uw aangesloten programma's erin en ze erop klikken om uw belangrijkste deal te zien, wanneer ze u kopen, zult u dat zeker doen ontvang snel een partnerbetaling!

Hoe meer bezoekers zich aanmelden om hun gratis cadeau te krijgen, hoe meer bezoekers die weggeefactie zeker naar hun schijf zullen downloaden. Wanneer ze op uw weblink klikken, of dat nu de volgende dag, volgende week of volgende maand is, zal elk type aankoop voor u zeker die associatiebetaling genereren die we allemaal zoeken.

Het doel hier is om die freebie op zoveel mogelijk harde schijven te krijgen om ervoor te zorgen dat hij daar kan rusten en in de toekomst uw "abonnee" aantrekt.

Tip 4: Bied ze waarde en details over een verzameling e-mails

Geef uw autoresponder een fooi met ongeveer 12– 15 e-mails van topkwaliteit over de specifieke doelgroep en geef ze ook dat materiaal met een snelheid van één e-mail om de twee dagen. Zorg ervoor dat het goede inhoud is en dat het informatief is voor je kijkers.

Voor de allereerste drie of vier e-mails leveren geen geassocieerde items, aangezien u een trustfonds opbouwt met uw doelgroep.

Na de vierde e-mail kunt u beginnen met het introduceren van een partnerlink in uw vooraf geplande e-mails voor een geassocieerd product dat u mogelijk promoot. Wanneer een abonnee op die link klikt en uw item ontvangt, ontvangt u zeker nog een partnercommissie.

Dat is alles wat nodig is om uw terugkerende inkomsten te ontwikkelen als het item dat u promoot een lidmaatschapsoplossing is waarvoor een maandelijkse vergoeding nodig is om mee te doen.

Tip 5: leid verkeer naar uw aanmeldingspagina

Deze stap is zowel eenvoudig als ingewikkeld als je in deze fase veel te veel nadenkt.

Het enige wat u hoeft te doen is websiteverkeer naar uw site te leiden.

Klinkt eenvoudig, toch?

Het kan zijn.

Doe gewoon wat je kunt om websiteverkeer naar je website te leiden.

Als je een blog hebt, plaats dan regelmatig updates.

Houd er rekening mee dat het slechts een videogame met cijfers is. Hoe meer verkeer u naar uw website leidt, hoe meer bezoekers zich aanmelden voor uw deal en hoe meer verkopen u genereert wanneer ze op uw link klikken. En dat houdt ook hogere compensaties voor medewerkers in, evenals een verbeterde inkomstenstroom. En zoals ik eerder al zei, als u een abonnementsservice promoot waarvoor u zich moet aanmelden, begint u terugkerende inkomsten uit uw inspanningen te genereren, evenals een toenemende compensatie voor medewerkers.

Hoe groter u uw checklist ontwikkelt, hoe meer omzet u zult genereren. Hoe meer omzet u genereert, hoe groter uw resterende omzet en hoe hoger uw totale nettoloon.

Zo genereer ik constant $20– $100 betaaldag.

Het systeem is eenvoudig en ook zeer eenvoudig in te stellen.

En het werkt elke keer.

Gratis aanvullende informatie over hoe u online een normale en zelfs terugkerende inkomsten kunt genereren, ga naar mijn meest recente website en download mijn gratis plaat "The $200 A Day Cash Machine" en kijk ook wat u ervan uitgaat.

/p>

Geef een reactie