Online Geld verdienen

Top 10 manieren om inkomsten te genereren met uw telefoon

Een van de beste aspecten van het gebruik van uw telefoon om inkomsten te genereren, zijn de talloze echte getuigenissen van consumenten voor elke afzonderlijke toepassing, dus u krijgt een veel beter idee over wat uw tijd en legitieme tijd waard is. Hieronder staan ​​enkele top 10 methoden om geld te verdienen met je telefoon:

  • Application Bounty — Verkrijg uw voordelen

Application Bounty eert u voor het uitchecken en downloaden van gloednieuwe applicaties. Je kunt ook punten maken voor het verspreiden van woorden en ze ook leuk vinden via Facebook en Twitter. Punten worden ingewisseld voor Amazon.com-cadeaubonnen en ook voor iTunes, evenals PS Network Information, Xbox Live en betaalde applicaties, helemaal gratis.

  • Swagbucks– Kans om nog meer factoren te maken

In Swagbucks krijg je zeker factoren zoals SB die wordt opgehaald voor de cadeaubonnen, trekkingen en kortingsbonnen. Dit platform is toegankelijk via een laptop of door middel van een mobiele telefoon applicatie voor Android en iPhone!

  • CheckPoints — Geniet van videoclips

Hiermee kunt u inkomsten genereren door alleen de streepjescodes te controleren, videoclips te bekijken, tests uit te voeren, op internet te surfen en verschillende aanbiedingen af ​​te ronden. CheckPoints is inbegrepen op de Mashable en is ook geschikt voor iPhone en ook voor Android.

  • Drop– Factoraankoopsysteem

Bij Afname verdient u punten door in een privéwinkel te kopen. Je hoeft alleen maar naar je bankkaart te linken op hun risicovrije smartphone-applicatie, en ook wanneer je in een betrokken winkelier stapt, maak je factoren.

  • Regioagent — voldoe aan je baan

Area Agent stelt je in staat geld te verdienen door verschillende microklussen af ​​te ronden, van het controleren van de toegankelijkheid van het schap tot het aantonen van naleving en het controleren van de demo. Gebiedsvertegenwoordiger houdt zich over het algemeen bezig met merken zoals Target, Tyson, Hershey's en is ook vermeld op Forbes, CNET en ook in New York City Times.

  • Easy Shift– Tijd om je shit te maken

Easy Change is de micro-task-app waarmee je zeker geld kunt verdienen door gewoon wat diensten af ​​te werken. Wijzigingen vereisen doorgaans het kijken naar de kosten, kijken of het product op voorraad is of het klikken op foto's van het winkelscherm. Wanneer u de wijziging daadwerkelijk efficiënt heeft doorgevoerd, wordt de terugbetaling binnen 48 uur na uw indiening door PayPal uitgevoerd.

  • Foap– Marktfoto's en verdien

Foap helpt je geld te verdienen door simpelweg de foto's te verkopen die je op je Apple iPhone aanpakt. Download de Foap-app op je telefoon en begin met het publiceren van je foto. Wanneer uw foto 5 positieve scores krijgt van Foap-gebruikers, daarna wordt uw afbeelding te koop aangeboden.

  • Embee Mobile– Ontvang huidige kaart

Individuen kunnen deze app gebruiken en ook de cadeaukaarten maken uit gebieden zoals Domino's Pizza, Amazon.com en Dell. Buiten de Verenigde Staten worden factoren ingeruild voor de mobiele zendtijd. Het is niet in alle steden gemakkelijk toegankelijk, dus je moet het instellen en ook kijken of het in jouw plaats werkt.

  • Getaround– Huur uw auto

Getaround is de smartphone-applicatie waarmee u uw auto voor korte tijd kunt leasen. Plaats eenvoudig uw auto op hun markt en download deze app. Wanneer u de auto niet gebruikt, kunnen particulieren het voertuig zowel leasen als openen met behulp van een app.

  • GigWalk– Verdien bonusinkomsten

GigWalk is de mobiele beroepsbevolking van individuen die hun Android- of Apple-iphone gebruiken om verbinding te maken en ook het tweede salaris te verdienen wanneer ze hun dag doorbrengen.

Geef een reactie