Bitcoin

Hieronder is waarom het cryptocurrency-dashboard Bitcoin tot schande maakt

Cryptocurrencies zijn momenteel populair.

Overal zie je koppen met indrukwekkende winsten van duizend procent voor 'munten' zoals bitcoin. Maar wat levert het op? Wanneer heb je ooit eerder gebruik gemaakt van bitcoin?

De realiteit is dat het tegenwoordig niet functioneel is, voornamelijk als gevolg van de hoeveelheid tijd die nodig is om een ​​deal af te ronden. Maar er zijn andere munten die naar voren komen als verstandige vooruitzichten om bitcoin goed te doen als de nr. 1 cryptocurrency.

Er valt veel te begrijpen over de details van cryptocurrencies, maar dit artikel gaat veel meer over het vinden van een investeringskans dan over het beschrijven van het wetenschappelijke onderzoek erachter.

Een bubbel in Bitcoin?

Eén ding dat je moet begrijpen, is het principe van 'mijnbouw'. Dit is de ultieme basis van cryptocurrencies. Dat is precies hoe gloednieuwe bitcoins worden gemaakt.

In eenvoudige bewoordingen lost de 'mijnwerker' via speciale software een ingewikkeld wiskundig probleem op en wordt hierdoor beloond met gloednieuwe bitcoins. Daarna wordt de deal opgeslagen in de blockchain, en ook die gloednieuwe bitcoins zijn officieel in flow.

Omdat er nog meer bitcoins in omloop zijn, wordt het extraheren ervan veel uitdagender en belastend, en ook minder lucratief. Dus hoewel ongeveer 80% van de mogelijke bitcoins vandaag nog in omloop is, zal de laatste pas in 2140 worden gedolven.

Zoals de meeste mensen inmiddels herkennen, heeft bitcoin dit jaar een gigantische rally gezien. Het is zelfs zo'n 1.200% gestegen ten opzichte van het voorgaande jaar, waardoor veel mensen dachten dat het in een luchtbel zat.

De totale waarde van bitcoins in de bloedsomloop is momenteel meer dan $ 150 miljard. Als bitcoin een bedrijf was, zou het in de top 50 van grootste in de VS staan.

Ik denk direct dat de enige factor die bitcoin zoveel waardevoller is dan elk type andere cryptocurrency, is omdat het degene was die voor het eerst doorbrak naar de mainstream. Dat is echter nog steeds cruciaal. Het biedt op zijn minst verschillende andere muntontwerpers iets om te verbeteren.

Het goede idee is dat zelfs als je aanneemt dat je de boot met bitcoin hebt gemist, er nog veel andere cryptocurrencies zijn. Zeker, sommige zijn oplichting, maar andere hebben een reële mogelijkheid.

Een van degenen waarvan ik denk dat ze echt, functioneel worden gebruikt, heet Dash.

Dashboard: digitaal contant geld

In eerste instantie loopt Dashboard voor op het gebied van comfort. Tegenwoordig duren bitcoin-aankopen meestal ongeveer 10 minuten tot een uur. Dashboard wil de primaire cryptocurrency zijn die snel (in minder dan een seconde) kan worden overgedragen tussen vieringen, waardoor het een stuk handiger is als het gaat om het kopen van punten online of in een winkel.

Een van de meest aanlokkelijke functies van Dash is dat 10% van de recent gedolven munten wordt geleverd aan de Dashboard DAO (gedecentraliseerd autonoom bedrijf). Kortom, de DAO is de schatkamer van Dashboard. Bij het bestaande tarief van meer dan $600 per munt is dat $4 miljoen per maand waar het gebruik van kan maken.

Het is essentieel om te erkennen dat geen enkele andere munt dit soort continue financiering heeft. Met dit geld kan de Dash DAO het geld vestigen en op de markt brengen.

Bovendien kan iedereen een idee sturen voor een baan om de waarde van Dashboard te vergroten. Vervolgens wordt over de taak gestemd door honderden Dash-ontwikkelaars. Een voorbeeld zou zeker zijn om samen te werken met winkels om van Dashboard een praktische manier te maken om hun goederen te kopen.

Zeker, deze ontwikkelaars genereren inkomsten uit Dash, dus alles wat de valuta ten goede komt en adverteert, zal zeker verleidelijk zijn.

Dit creëert een circulair resultaat, waarbij het geld in waarde wordt gewaardeerd vanwege het feit dat het veel beter wordt gefinancierd en op de markt wordt gebracht, dan verdient de DAO meer geld en heeft het de mogelijkheid om Dashboard nog meer op de markt te brengen.

>

Een doorbraak voor dashboard

Tot nu toe kan Dash worden gebruikt in meer dan 300 fysieke winkels en ook meer dan 100 websites om goederen of oplossingen te kopen. Toch zou de doorbraak ervoor kunnen komen van de marihuanamarkt.

Op dit moment mogen financiële instellingen niets met cannabisaankopen te maken hebben; alles moet in contant geld worden uitgevoerd. Leveranciers kunnen ook geen geld van hun verkopen in een financiële instelling stoppen.

Dit brengt niet alleen het risico op inbraak met zich mee, maar deze bedrijven moeten ook betalen voor opslagruimte en transport voor contant geld. Dat bouwt zich snel op.

Het zou enorm zijn voor deze leveranciers om Dash te kunnen gebruiken. Het zou ook uitstekende punten opleveren voor de kosten van Dash.

Het positieve is dat het al is begonnen met ontwikkelen. In april werkte Dashboard samen met een elektronisch terugbetalingssysteem genaamd Alt Thirty Six, dat samenwerkt met enkele van de toonaangevende softwarebedrijven voor het beheer van apotheekorganisaties in het land.

Deze softwaretoepassingsbedrijven volgen transacties voor duizenden apotheken en distributiediensten. Dat suggereert dat Dashboard-gebruikers al talloze manieren hebben om het geld te gebruiken.

Aangezien Dashboard op 11 oktober formeel een afwikkelingstechniek werd op Alt Thirty 6, is de prijs ervan met 118% gestegen. Dat is pas over een maand en vijftig procent.

Nog maar het begin

Met een marktkapitalisatie van slechts $ 4,8 miljard vergeleken met de $ 156 miljard van bitcoin, geloof ik dat Dashboard nog steeds veel ruimte heeft om vooruit te klimmen.

De marihuanasector is gewoon het begin voor Dashboard, maar het is een fantastische. In 2016 bedroeg de legale omzet ongeveer $ 7 miljard. Er werd nog eens ongeveer $ 46 miljard verkocht op de zwarte markt.

En naarmate er meer winkels opengaan en marihuana in meer staten legaal wordt, zal dat aantal naar verwachting 23 miljard dollar bedragen in 2021 en ook 50 miljard dollar in 2026.

Nogmaals, dit is nog maar het begin voor Dashboard. De duidelijke snelle transactiefunctie maakt het een praktische keuze voor geld, waardoor het een voorsprong heeft op andere cryptocurrencies zoals bitcoin.

Geef een reactie