Bitcoin

Is het mogelijk om Bitcoin te kopen?

Mogelijkheden zijn dat je dit bericht leest na de meest recente rage van Bitcoin die de moeite waard was om te springen, waardoor het simpelweg de $ 20.000 niet haalde. Nu bent u op zoek naar redenen om deze cryptocurrency en de moderne blockchain-technologie te kopen. Hier zijn enkele van de factoren die u nodig hebt om:

MEER te vinden

Het eerste punt dat veel mensen aannemen, wanneer ze van de huidige kosten horen, is dat ze veel te laat zijn en dat individuen die nog steeds Bitcoin kopen, gewoon op de kar springen. Eerlijk gezegd, met de komende jaren van mijnbouw en het geld zit nog steeds in de infanterie (meer als tienerjaren), zal de waarde ervan nog toenemen en het is ook een financiële investering in audio.

GEAUTOMATISEERDE INNOVATIE

Blockchain is niet bijna cryptocurrency. Het is de toekomst van de toeleveringsketen en ook de strijd tegen namaak. Super slimme procedures zoals DAO (Decentralized Autonomous Organization) en Smart Contracts zijn een paar dingen die voortkomen uit blockchain die functies van een bedrijf automatiseren en ook contant geld behandelen.

BESCHERM

Elke dag worden er individuen beroofd en wordt er ingebroken bij financiële instellingen. Zowel Bitcoin als Blockchain zorgen ervoor dat het geld dat wordt bespaard in uw digitale portemonnee een veiligheids- en beveiligingsniveau heeft dat ongelooflijk veilig is dan het digitale nummer dat uw geld in uw buurtbank weergeeft.

CONTANT GELD BESPAREN

Heb je ooit de slechte ervaring gehad waarbij je wat contant geld naar de andere kant van de wereld moest sturen en de hoeveelheid kosten voor het omrekenen van valuta, het openen van kredietbrieven, bankkosten enzovoort deed je huiveren? Bitcoin maakt daar een einde aan. Omdat er geen financieel systeem is als het om cryptocurrencies gaat, is er geen tussenpersoon zoals een bank. U kunt al deze buitensporige kosten vermijden door contant geld rechtstreeks naar de aangewezen ontvanger te sturen.

TIJD IS CONTANT

Hebben we besproken dat u het geld zelf rechtstreeks kunt overmaken? Dat bespaart u tijd aangezien u geen formulieren en ook aanvragen hoeft in te vullen. Vraag gewoon om het openbare adres van de ontvanger en klik de benodigde hoeveelheid weg.

GEEN INFLATIE

Aangezien het aantal Bitcoins beperkt is (er zullen slechts 21 miljoen worden gegenereerd), kan de waarde van deze cryptocurrency niet worden verlaagd, aangezien het minimale aanbod, maar een steeds toenemende vraag impliceert dat het zelfdrijvend geld is. Geen inflatie staat gelijk aan een uitstaande financiële investering.

JE EIGEN

Houd je rekening met de Griekse financiële situatie waarin de gemeenteraden werden gevraagd extra geld over te maken aan de reservebank? Met normaal geld is de reservebank de eigenaar, niet jij, en kan hij je ook dwingen om het aan hen terug te geven. Bitcoin is door niemand bezeten, maar alleen voor het beschikbare bedrag. Niemand kan het ver van je nodig hebben.

Het is nog niet veel te laat om te investeren in Bitcoin en Blockchain, maar net als elk ander geld kan de toekomst niet worden voorspeld. Bestudeer comfortabel de grafieken van uw favoriete bitcoin-uitwisseling voordat u een investering doet.

Geef een reactie