Bitcoin

Gids voor het verwerven van Bitcoin – Eenvoudig 3-stappenoverzicht voor het verwerven van uw eerste Bitcoin

Probeert u een Bitcoin-inkoopoverzicht te vinden? Vraag je je af waar je moet beginnen? Individuen hebben veel misvattingen over bitcoin – de allereerste algemeen erkende en ook goedgekeurde cryptocurrency wereldwijd.

Veel mensen gaan er bijvoorbeeld van uit dat zowel hackers als louche mensen het gebruiken. Maar bitcoin wordt in feite mainstream met iedereen, van TigerDirect tot Expedia.com tot Dell en zelfs Subway die momenteel betalingen in bitcoin goedkeurt.

Waarom zo de voorkeur?

Nou, bitcoin heeft veel voordelen ten opzichte van ander geld. U kunt bijvoorbeeld bitcoins naar iemand sturen als betaling zonder tussenkomst van de bank (en een hit krijgen met extra kosten). Het is ook veel sneller dan het versturen van geld via een bankoverschrijving of overschrijving. Je kunt bitcoins naar iemand sturen en ze de munten binnen enkele seconden laten ontvangen.

Met dit alles is het geen verrassing dat veel mensen nu voor het eerst bitcoin kopen. Desalniettemin is het niet zo eenvoudig als naar uw bank gaan en bitcoins opnemen – of hoogstwaarschijnlijk naar een winkel en ook wat zuurverdiend geld voor bitcoin storten.

Het systeem functioneert een beetje op andere manieren dan dat. Deze Bitcoin-aankoopgids zal zeker een paar punten bespreken die u moet begrijpen voordat u koopt, zodat u veilig en ook veilig kunt kopen.

Om te beginnen, hoewel de prijs meer dan $2000 ons per munt kan zijn, hoeft u niet een hele bitcoin aan te schaffen. Op de meeste locaties kun je delen van een bitcoin kopen voor slechts $ 20. U kunt dus klein beginnen en van daaruit verder gaan naarmate u nog meer vertrouwd raakt met de functie voor gemiddelde punten.

Ten tweede is dit artikel bedoeld voor basisdoelen en mag het ook niet als financiële richtlijn worden beschouwd. Bitcoin kan zowel risicovol zijn als voordat u een aankoop doet, moet u met uw monetaire adviseur praten om te zien of dit het beste voor u is.

Dus hier zijn 3 zeer eenvoudige acties om Bitcoins te kopen:

# 1 Koop een Bitcoin Pocketbook

Het eerste wat u moet doen voordat u uw munten ontvangt, is het verkrijgen van een online portemonnee om uw munten op te slaan. Deze portemonnee is een reeks berichten die mensen kunnen gebruiken om u bitcoins te sturen.

Er zijn verschillende soorten portemonnees, waaronder portemonnees die u downloadt naar uw telefoon of computersysteem, online budgetten en ook offline diepvriesportemonnees.

De meeste mensen geven er de voorkeur aan om een ​​portemonnee op hun telefoon of computer te krijgen. Populaire wallets bestaan ​​uit Blockchain, Armory, Bitgo MyCelium en Xapo.

Over het algemeen is het net zo eenvoudig als het downloaden en installeren van de portemonnee op uw telefoon als app of het downloaden van het softwareprogramma naar uw computer vanaf de belangrijkste site van de portemonnee.

# 2 Beslis waar te kopen

Er zijn talloze soorten locaties om te verwerven en elke locatie is een beetje anders. Er zijn online verkopers die u bitcoins rechtstreeks voor geld (of bankpas of creditcard) verkopen.

Er zijn beurzen waar u bitcoins van anderen kunt kopen en verkopen, vergelijkbaar met een effectenbeurs. Er zijn bovendien lokale beurzen die u in contact brengen met verkopers in uw regio die willen aanbieden.

Er zijn bovendien geldautomaten waar u contant geld kunt kopen en waar u uw munten ook binnen enkele minuten in uw portemonnee kunt laten bezorgen.

Elke bitcoin-verkoper heeft zowel zijn voordelen als nadelen. Geldautomaten zijn bijvoorbeeld uitstekend voor privacy, maar ze brengen u tot 20% in rekening naast de huidige prijs, wat belachelijk is. (Bij een BTC-prijs van $ 2000, die $ 400! Dus je betaalt $ 2400 in plaats van $ 2000).

Ondanks waar u een aankoopbeslissing neemt, moet u er rekening mee houden om uw onderzoek te doen en te kiezen voor een vertrouwde verkoper met een uitstekende staat van dienst en een solide klantenservice. Klanten die voor het eerst komen, zullen vooral vragen hebben en hebben mogelijk extra hulp nodig om hen te helpen bij hun eerste aankoop.

Neem de tijd en onderzoek de verschillende locaties om te kopen voordat u een beslissing neemt. Te overwegen variabelen zijn onder meer muntkoersen, toegevoegde kosten, techniek van terugbetaling en klantenservice.

# 3 Bitcoin kopen en ook naar uw portemonnee verhuizen

Als je een gebied hebt gevonden om te kopen, zorg dan dat je geld bij de hand hebt (dat wil zeggen dat je een overboeking via de kabel kunt sturen of je Visa kunt gebruiken om geld op je account te storten). Daarna wachten op een uitstekende prijs. (Bitcoin-kosten veranderen voortdurend, 24 uur per dag, 7 dagen per week). Plaats daarna uw bestelling wanneer u zich voorbereidt.

Zodra uw bestelling is geladen en u uw munten heeft, wilt u ze naar uw budget sturen. Voer eenvoudig uw bitcoin-adres in en vraag de verkoper om u uw bitcoins te sturen. Je zou ze binnen enkele minuten tot een uur in je budget moeten zien verschijnen (afhankelijk van hoe snel de verkoper ze precies opstuurt).

Voila, je bent nu een bitcoin-eigenaar. Je kunt momenteel munten sturen om te betalen voor verschillende andere goederen en diensten, of ze vasthouden voor een regenachtige dag.

Een laatste punt om in gedachten te houden: bitcoin is nog steeds in trek. Er zijn aanzienlijke prijsschommelingen en ook de valuta kan risicovol zijn. Verwerf nooit meer bitcoins dan u kunt kwijtraken.

Geef een reactie