Bitcoin

Bitcoin-informatie en hoogtepunten die u moet weten

Hoewel 'bitcoin' een veelgehoorde term is, zijn er een paar die echt weten wat het is. Hoewel het een handelssysteem is, is het om twee belangrijke redenen een van de meest verschillende van andere. Ten eerste gaat het om een ​​soort elektronische valuta die snel kan worden overgedragen. Wat het echter extra bijzonder maakt, is de realiteit dat er geen financiële instellingen of andere officiële financiële instellingen bij betrokken zijn. Het is gewoon een peer-to-peer systeem dat onafhankelijk en ook onverklaarbaar is. Hieronder volgen enkele van de meest vitale recente bitcoin-informatie en hoogtepunten:

Privacy– Als u eenvoudige deals wilt uitvoeren zonder uw persoonlijke identiteit en spaarrekeninggegevens te gebruiken, maken bitcoins het mogelijk. Alle transacties die worden uitgevoerd zijn anoniem, tenzij u anders kiest, en zijn ook niet naar u te herleiden. Voor elke afzonderlijke deal is er een adres ontwikkeld dat uniek is en ook zeker nooit zal worden herhaald.

Voordelen van de ontvanger — In tegenstelling tot de meeste andere soorten handel, zijn bitcoins onherstelbaar en ook kunt u een betaling niet annuleren zodra u deze hebt verzonden. Als u de transactie moet terugdraaien, heeft u zeker de goedkeuring van de ontvanger nodig. Bovendien duurt het ongeveer 10 minuten voordat de aankopen zijn voltooid, in tegenstelling tot verschillende andere geldtransacties die vrijwel snel worden verwerkt.

High-end dingen kopen– Een van de belangrijkste redenen waarom bitcoins populair werden, was de waarheid dat ze perfect zijn voor het kopen van internationale luxe dingen. Dit zijn degenen die enorm onder druk staan ​​van de regeringen van deze landen, en de uiteindelijke kosten worden extreem hoog. Aangezien bij bitcoins geen enkele overheidsinstelling betrokken is, zijn er geen belastingverplichtingen die u moet betalen. Dit, samen met de toch al zeer lage dealprijs, maakt het optimaal om ze te gebruiken om dingen van internationale landen te verwerven.

Mobiele portemonnee — Een van de meest prominente bitcoin-informatie was de waarheid dat er een mobiele versie was geïntroduceerd naast een variatie op het computersysteem. Dit houdt in dat je een applicatie op je smart device kunt installeren en er ook je bitcoins mee kunt verwerken. Het maakt het ook eenvoudiger om uw munten in te wisselen voor geld op elk gewenst moment.

Minimale goedkeuring — Ondanks het toenemende gebruik van bitcoins, moet je nagaan of ze worden geaccepteerd in de winkel waar je ze wilt gebruiken. Er zijn nog steeds verschillende plaatsen die ze afwijzen als een geldig, functioneel type valuta. Desalniettemin zal dit naar verwachting snel veranderen, waarbij elektronisch geld snel veel prominenter zal worden.

Geef een reactie