Bitcoin

6 De meerderheid van de gebruikelijke blunders die nieuwe Bitcoin-handelaren maken

Overweegt u te beginnen op de planeet van cryptohandel? Als dat zo is, zorg er dan voor dat u de meest gebruikelijke blunders vermijdt. Je zult zeker veel beter zijn dan veel cryptohandelaren door deze fouten te vermijden. Het intrigerende punt is dat bijna elke belegger deze fouten maakt zonder het zelfs maar te begrijpen. Zonder verder oponthoud, laten we eens kijken naar die typische fouten. Blijf lezen om meer te leren.

1. Emotionele keuzes maken

Nieuwelingen hebben de neiging om psychologisch te handelen. Toch is het zo dat handelen absoluut niets met je gevoelens te maken heeft. Sterker nog, als je kiest op basis van je emoties, ga je de weg op als je faalt.

2. Hoog kopen en ook laag verkopen

Een extra typische fout die nieuwelingen maken, is high worden en minder marketing. U wilt niet hoggish worden tijdens het doen van deze service. Wat u moet doen, is verlaagd kopen en ook hoog verkopen. Dit is de enige manier om winst te maken door Bitcoin te verhandelen.

3. Verkoop zo snel als

Als gevolg van beide besproken blunders, verwerven nieuwelingen hun Bitcoins op hetzelfde moment of brengen ze ze op de markt, in plaats van ze langzaam in kleine hoeveelheden te verhandelen. Als u een ervaren handelaar vraagt, zullen zij u vragen om 20% van uw Bitcoin-artikel 50% winst te verkopen. Het probleem is echter dat er ook nieuwe investeerders klaar staan ​​om te bieden. Bijgevolg hebben ze niet het geld om dips te verwerven. Sommigen van hen bieden al hun Bitcoins tegelijk aan.

4. Onjuist geld verwerven

Nieuwe bedrijven kopen cryptocurrencies die tonnen garanties geven met grote woorden. Ze weten echter niet dat deze valuta's geen enkele vorm van technologische innovaties bieden, zoals Litecoin, NEO, Tron en EOS, om er maar een paar te noemen. Het probleem is dat het nogal centrale blockchains zijn. Daarom wilt u ze misschien voorkomen.

5. Je eieren in te veel manden leggen

Vanwege de vorige fout hebben beginners de neiging om veel cryptocurrencies te kopen. Dit is geen goede suggestie, omdat het het voor u moeilijk kan maken om inkomsten te genereren. In het ideale geval wilt u misschien 3 tot 4 munten kopen. Op de planeet van cryptocurrency lukt het je niet om al je eieren in tonnen manden te plaatsen.

6. Alle eieren in één mand leggen

Nog een typische fout is om al je eieren in dezelfde mand te leggen. Bij voorkeur heb je een goed gediversifieerd profiel. Daarnaast wil je misschien niet al je cryptocurrencies in dezelfde portemonnee of exchange storten. Wat u moet doen, is profiteren van minimaal drie portefeuilles. Dit zal u zeker helpen uw investering veilig te stellen.

Lang verhaal kort, dit zijn slechts enkele van de meest voorkomende blunders die gloednieuwe cryptocurrency-handelaren maken. Als u deze stappen volgt, is de kans dat u deze fouten maakt veel kleiner. Daarom is uw investering zeker veilig en heeft u de meeste kans om winst te maken in plaats van verlies te lijden. Met een beetje geluk helpen deze suggesties je als kersverse handelaar op weg en verdien je ook veel geld.

Geef een reactie