Online Geld verdienen

Verdien geld door vanuit huis te componeren en kom nooit zonder suggesties

Is het jouw wens om als schrijver vanuit huis te werken en geld te verdienen met alles wat je maakt? Dat was jarenlang mijn droom, en 20 jaar geleden werd het mijn realiteit.

Een van de moeilijkste punten was aanvankelijk het bedenken van ideeën of wat te bespreken. Ik begon met zelfstandig schrijven en ik heb ook mijn eigen website opgezet en ik was ook van plan om boeken te schrijven en uit te geven. Het was allemaal een geweldige strategie, maar het betekende het bedenken van talloze suggesties.

Eerst dacht ik niet dat het haalbaar was, maar uiteindelijk bleek het niet alleen haalbaar om eindeloze concepten voor het componeren te bedenken, maar ik eindigde met notitieblokken vol ideeën omdat ik meer had dan ik kan ooit tegelijkertijd gebruiken.

En ik zal je drie dingen vertellen die hebben geholpen.

1. Ik componeer snel. Als ik bezig ben met het maken van een verslavend verhaal of een interessant artikel – of een verzameling berichten, kom ik in een creërende 'flow' en kan ik ook uren schrijven. Ik geef nooit op en heb zelf ook een tweede voorgevoel. Ik blijf gewoon schrijven vanwege het feit dat snelle auteurs megaproducenten zijn en nooit tijd hebben voor auteursblokkering.

2. Hoe meer ik componeer en ook hoe sneller ik schrijf, hoe meer suggesties ik heb. Productieve schrijvers krijgen voortdurend een schat aan ideeën terwijl ze componeren. Wanneer ik ondergedompeld ben in mijn schrijven, gaat mijn creatieve geest in hyper-drive. Ook als ik begon met slechts een of meer concepten, zodra ik ga zitten en ook begin met het maken van de concepten, begin ik met streamen. En wat ik ook schrijf. Zelfs als ik een dagboek bijhoud of het handschrift van iemand anders kopieer (gewoon om te oefenen), heeft dit invloed op suggesties.

3. Ik hou van creëren. De meeste dagen ben ik opgewonden en vastbesloten om zowel te gaan zitten als te componeren. Ik haast me door andere taken die ik moet doen, zodat ik naast mijn bureau ook kan componeren.

In het begin was het moeilijk om auteur te zijn omdat het moeilijk is om vanuit huis te werken zonder manager, geen vaste uren en veel te veel onderbrekingen. Toen ik eenmaal een schema had om te creëren, merkte ik dat zodra ik mijn achterste in mijn stoel liet rusten en begon te componeren, het gemakkelijk was om alles over het hoofd te zien en de motivatie kwam hier en hield me ook op de been.

Dus als je in je eentje ontdekt dat je hoopt te schrijven en toch vastzit aan concepten, ga dan gewoon zitten en begin ook met componeren. Schrijf ook iets op als het maar babykamerrijmpjes zijn die je als kind hebt meegekregen, of open een publicatie en begin het ook met de hand te schrijven.

En ook als je op mij lijkt, zul je dat ook vinden op dagen dat je denkt dat je niet lijkt te componeren en ook de suggesties gewoon niet komen, ga zitten en creëer toch, en voordat je het weet je wordt overspoeld met suggesties.

Zoals de auteur Stephen King beweerde, wacht niet op inspiratie. Het komt pas op je werk als jij dat doet.

Geef een reactie