Online Geld verdienen

Uw bedrijf aan huis beginnen en meteen geld verdienen – zonder enige vaardigheid, ervaring of vaardigheden

Om welke reden dan ook, mensen aarzelen om een ​​bedrijf aan huis te starten en ook om geld te verdienen in uw huis, omdat ze niet aannemen dat ze 'gekwalificeerd' zijn. Ze gaan ervan uit dat ze extra onderwijs nodig hebben. Ze gaan ervan uit dat ze iets missen en weten niet precies of ze "voorbereid" zijn.

Hoe het ook zij, u kunt thuis (of ergens anders voor dat probleem) geld verdienen zonder enige kennis van zaken, verkoop, reclame en marketing of het runnen van een bedrijf.

Hoe herken ik?

Omdat het regelmatig plaatsvindt aan mensen zonder vaardigheden, capaciteiten, geld of ervaring.

Eigenlijk zijn de meeste echt succesvolle bedrijfseigenaren slecht in wat hun organisatie ook doet. Ze overhandigen en besteden uit. Ze vinden mensen om de belangrijke dingen te doen die ze niet kunnen of niet efficiënt zijn, en ook gewoon focussen op een paar punten waar ze goed in zijn.

Ik geloof dat het beste voorbeeld hiervan zou zijn – en ik gebruik dit voorbeeld niet graag, maar het past wel – Hugh Hefner, de man die Playboy Publication bezit.

Hij ontwikkelt zijn tijdschriften en doet ook niets met schrijven, marketing, fotografie of wat dan ook. Hij loopt gewoon de hele tijd rond in een badjas met dames. Hij is de persoonlijkheid achter de procedure. Dat is wat hij doet. Hij laat al het andere over aan anderen die extra capabel zijn dan hijzelf.

En door zichzelf te begrenzen met bekwaamheid, in plaats van te proberen de bekwaamheid te "zijn", ontwikkelde hij het Play Young boy-imperium.

Momenteel zeg ik niet dat je betrokken moet raken bij een ordinaire tijdschriftorganisatie of iets dergelijks. Mijn factor hieronder is dat u uw bedrijf aan huis kunt beginnen wanneer u maar wilt. Als je niet herkent wat je doet, zoek dan gewoon mensen die de juiste dingen doen die je niet kunt of wilt doen en concentreer je op de 1 of 2 punten die je wel kunt doen.

Tegenwoordig met internet en ook met de vele spotgoedkope openbare veilingwebsites van serviceproviders, kunt u zo ongeveer alles uitbesteden: de verkoop, boekhouding, marketing, copywriting, alles.

Dus als u van plan bent een bedrijf aan huis te starten, laat u dan niet tegenhouden door de bezorgdheid dat u niet genoeg weet over het bedrijf of het ontbreken van ervaring in het echte leven.

Geef een reactie