Online Geld verdienen

Precies hoe u online inkomsten kunt genereren door e-books samen te stellen

Ik ben al heel lang schrijver en door elektronische publicaties (e-books) heb ik eigenlijk een groot deel van mijn inkomen verdiend. Ik publiceer pagina-inhoud, artikelen en e-books. Alle drie kunnen gemakkelijk en ook helemaal gratis worden gedaan, als je precies weet hoe je het moet doen.

Boeken componeren en uitgeven is een uitstekende methode om geld te verdienen met je schrijven, omdat je ze op je computer kunt samenstellen en ze vervolgens elektronisch kunt publiceren. Dit geeft je de vrijheid om door te gaan met het schrijven van meer eBooks.

U kunt ook online geld verdienen door digitale boeken van anderen aan te bieden.

Er zijn een aantal manieren om online geld te verdienen, of je nu je eigen boeken hebt om te verkopen of niet.

Maar zonder uw eigen e-books heeft u niet de volledige controle over wat u doet.

Ik ben al een aantal jaren een geassocieerde online marketeer en ontdek ook dat het een zeer gemakkelijke en plezierige methode is om inkomsten te genereren.

Maar aangezien ik e-books verkoop die niet van mij zijn, heb ik er geen controle over.

Dat was ik toen ik een geassocieerd product promootte, een boekprogramma over hoe je overtuigend kunt zijn.

Ik bracht het graag op de markt voor auteurs die geen zelfvertrouwen hadden en vertelde hen precies hoe dit product hen zou kunnen helpen om extra overtuigende verkooppagina's te maken, zodat ze extra boeken op de markt konden brengen.

Wat er een aantal jaren goed ging met dit programma en ik deed routinematige verkopen.

Uiteindelijk, toen ik de weblinks op mijn internetsite controleerde, ontdekte ik dat de weblinks naar dit product niet werken.

Ik heb het onderzocht en wat denk je? Het product was eigenlijk van de markt gehaald en werd niet meer aangeboden.

Hoe lang het geleden was, begreep ik echt niet, en ook niet waarom, omdat het een consistente leverancier was. Maar nu was het weg en kon ik ook niets anders doen dan al het materiaal erover van mijn website verwijderen.

Daarom is het beter om je eigen digitale boeken op de markt te brengen.

Maak uw eigen e-books.

ePublicaties zijn geweldig omdat ze alleen geschreven hoeven te worden zodra ze steeds opnieuw kunnen worden verkocht, EN de hele verkoopprocedure kan worden geautomatiseerd om ervoor te zorgen dat klanten kopen en download je boeken zonder dat je iets hoeft te doen — en je verdient ook meteen geld met elke verkoop.

En zelfs als je nog nooit eerder een digitaal boek hebt geschreven, is het nog steeds mogelijk om je eigen boek te maken.

Waar u suggesties kunt krijgen

Je kunt een publicatie schrijven over elk onderwerp dat bezoekers interesseert. Je kunt ook een boek samenstellen over wat je online doet.

Als u veel meer suggesties wilt, kunt u door uw openbare bibliotheek, publicaties, blogsites bladeren of (op Amazon) vergelijkbare publicaties raadplegen als degene die u wilt schrijven om meer ideeën te krijgen over wat u in uw eigen bibliotheek kunt opnemen . Lezersrecensies zijn een geweldige bron van informatie over wat kijkers leuk vonden en (het belangrijkst) wat ze niet leuk vonden aan de gids. Het is schokkend hoeveel concepten je kunt krijgen zodra je online publicaties begint te bekijken.

Sommige schrijvers gebruiken hun eigen websites als ideeën en herschrijven al hun online materiaal en breiden hun artikelen uit in eBook-fasen.

Verschillende andere boekschrijvers doen het andersom. Ze stellen hun e-book samen en reduceren elke fase tot een artikel om op hun site te plaatsen om reclame te maken.

Uw digitale boek verkopen

Zodra uw e-boek is gemaakt en gepubliceerd, moet u er veel tijd in steken om het in de markt te zetten.

Het is het beste om een ​​advertentieplan te hebben voordat je je publicatie maakt, omdat het later tijd bespaart en je het ook kunt pre-marketen, zodat mensen het graag willen kopen zodra het beschikbaar is.

p>

En uw eBooks hoeven niet substantieel te zijn. Sommige schrijvers verdienen geld door slechts 20 tot 30 pagina's te maken en ze ook aan te bieden als Kindle eBooks van 99 cent. Naast wat ze vinden, is dat lezers, hoe lang de gids ook is, boordevol inspirerende en bruikbare informatie staat, of dat ze een boeiend stuk fictie hebben geschreven, dat lezers dol zijn op hun e-books, zodat ze steeds meer krijgen.

Als je zelf geen boek kunt schrijven, kun je altijd je hoofdstukken uitstippelen en samenwerken met een freelance schrijver om het voor je te maken.

Maar welke manier u ook kiest, het op de markt brengen van uw eigen boeken is een win-winsituatie.

U wint omdat u automatisch geld verdient en ook uw klanten winnen omdat ze een geweldig digitaal boek aanschaffen en er ook direct toegang toe hebben.

Wacht dus niet langer.

Begin met het samenstellen en uitbrengen van geweldige eBooks

Geef een reactie