Online Geld verdienen

Online geld verdienen: precies hoe u online inkomsten kunt genereren met Listicles

Wilt u weten hoe u online geld kunt verdienen?

Artikelen die een lijst maken van punten die individuen graag beoordelen of waarover ze meer willen weten.

"Listicles" is een amalgaam van "write-ups" en "lists" om "listicles" te krijgen, om het te verkrijgen?

Lijsten!

Bijvoorbeeld:

1. De top 10 uitjes op aarde.

2. 3 dingen die je nooit moet doen op een date

3. 10 voedingsmiddelen die het verouderingsproces stoppen

4. De 10 bestverkochte speeltjes van eeuwigheid

5. 7 methoden om nieuwe vrienden te maken in 30 dagen of minder

6. 3 manieren om haar gek te maken

7. 5 coole manieren om online geld te verdienen

8. De 10 beste acteurs van eeuwigheid

9. 50 methoden om websiteverkeer naar uw website te genereren

Voor elk artikel dat bepaalde punten bevat, moet je die dingen opsommen waar de kop over spreekt en ze vervolgens om de beurt beschrijven.

Dat is de betekenis van een "lijst".

Mensen lezen graag over checklists.

Alles over een lijst.

De lay-out "De Top Tien" is altijd een uitstekende manier om te beginnen met schrijven. Het kan van alles de top zijn. Je kunt de top tien dit bespreken, of de top 10 dat, of de top 10 wat dan ook.

U kunt de "7 beste manieren" bespreken om vanuit uw woonplaats een online bedrijf te beginnen en daarna die zeven verschillende methoden bedenken om dat geld vanuit huis online te verdienen.

Je kunt de tien beste gerechten bespreken die je oma je heeft nagelaten en hoe je ze met plezier kookt. Iedereen zou moeten worden samengevat, eenvoudig maar grondig in de tekst van het artikel plaatsen om ervoor te zorgen dat de aandacht van de kijkers kan worden getrokken en ook behouden.

Waar je over blogt, is niet relevant.

Maar als je berichten maakt over lijsten, over alles wat op een vermelding zoals hierboven kan worden geplaatst, kun je de aandacht van je kijkers reguleren, omdat de meesten van ons dol zijn op vermeldingen.

Er is iets merkwaardigs met betrekking tot een artikel met elk type nummer in het onderwerp dat spreekt over de eerste 10 van dit of het 7-ideaal daarvan of de 3 dingen die je in zo'n en zo'n geval nooit zou moeten doen .

We willen zulke schrijfsels eens bekijken.

"Lijsten".

We zijn echt van ze gaan houden naarmate we er nog meer van zien.

Gebruik deze aanpak wanneer u een kort artikel voor uw bedrijf schrijft.

U zegt in uw advertentie-initiatieven geen gebruik te maken van opschriften? Nou, je zou moeten. Listicles zijn nu op weg om een ​​populaire methode te worden om verkeer naar elk type website te leiden. Elke online organisatie kan geld verdienen met lijstjes. Als u ze niet gebruikt, berooft u uw site van de levensader van wat het nodig heeft om u geld te verdienen. Je blijft in feite in het nadeel.

Lijstlijsten worden gebruikt door de meest effectieve online marketeers om webverkeer te genereren, naast door geassocieerde online marketeers die afhankelijk zijn van nieuw websiteverkeer om hun betalingscheques te genereren en te laten groeien.

Geef een reactie