Bitcoin

Moeten groothandelaren in onroerend goed Bitcoin accepteren?

Bitcoin is warm. Dus moeten financiers die woningen verkopen, zich haasten om bitcoins goed te keuren of is het een ander groot risico om te vermijden?

Het geroezemoes over bitcoins lijkt alleen maar groter te worden, net zoals de online valuta in waarde stijgt. Dus wat zijn de meesters en ook de nadelen van het handelen in dit digitale geld voor die groothandelswoningen? Is het een must-have of moet je er uit de buurt blijven?

Er zijn eigenlijk veel voordelen van het integreren van bitcoins in het bedrijfsleven voor die groothandelshuizen.

Dit omvat:

Het voor meer mensen gemakkelijker maken om iets te kopen en u te binden

Verzilveren van de opmerkelijke stijging van de bitcoin-prijs

Boosted pers, merknaam zichtbaarheid en virale verspreiding

Interesse van zowel technologisch onderlegde financiers als klanten

Natuurlijk ontdekken verschillende groothandels-CEO's gewoon waar bitcoin over gaat. Helaas blijft veel hiervan in de vorm van ongunstige media rond de recente sluiting van Silk Roadway, het oordeel van Charlie Shrem en de inbeslagname van mega-miljoen dollar bitcoin.

Aan de positieve kant, degenen die deze informatie hebben gevolgd, zullen zeker begrijpen dat dit allemaal weinig te maken heeft met het gebruik van bitcoins, en ook wat te maken heeft met de onwettige activiteiten die worden behandeld. Sterker nog, de realiteit dat de federale overheid naar verluidt de elektronische munten verkoopt die het heeft gestolen, maakt bitcoin betrouwbaar.

Het wordt extreem gemakkelijk om bitcoin te accepteren, en ook een groeiend aantal diensten in tal van industrieën omarmen het. Vandaag de dag is er een fantastische kans om mee te rijden met de munt en druk uit te oefenen door het te nemen. Voor velen misschien wel hun ideale marketingzet van het jaar, en echt een hulpmiddel om hun bedrijven naar het volgende niveau te brengen. Uiteraard zal dit niet lang een deur of kans zijn. We praten over weken en ook maanden voordat de nieuwigheid verdwijnt en iedereen het doet.

Er zijn echter enkele belangrijke factoren waarmee u rekening moet houden. Velen geven er misschien de voorkeur aan om bitcoins uit te geven en goed te keuren voor persoonlijke privacy. Desalniettemin, hoewel Bitcoin Magazine meldt dat 90% van de bestaande wordt gehamsterd, is er de mogelijkheid voor grote variaties.

In het afgelopen jaar heeft dit gewerkt ter ondersteuning van bitcoin-eigenaren en ook miners. Munten die een jaar eerder slechts een paar of een paar honderd dollar waard waren, worden momenteel verhandeld voor honderden en ook tientallen of honderden dollars. Vanwege de beperkte verscheidenheid aan mensen die ze vasthouden, is er veel controle in een paar handen.

Erken dus de waarde van het gebruik ervan in groothandelspanden, maar denk eens na over de effecten van veel te veel in online geld houden.

Geef een reactie