Online Geld verdienen

Market Junkyard Car Parts evenals geld verdienen vanuit huis

Veel mensen verdienen serieus geld met het op de markt brengen van auto-onderdelen op het autokerkhof. Mijn man doet dit al een tijdje en vindt het gewoon geweldig! Ik ben nog steeds verbaasd over hoe onaangeboord deze markt is. Is het mogelijk dat u, wanneer u onderdelen van autosloperijen op de markt brengt, niet regelmatig achter een computersysteem zit?

Het werken vanuit je woonplaats suggereert echter niet altijd dat je online of alleen via je computersysteem inkomsten kunt genereren, vooral niet als je allerlei soorten arbitrage-aanbiedingen doet.

En er zijn ook honderden mensen die online op zoek zijn naar goedkope auto-onderdelen. Waarom niet meedoen aan het spel en een van hun distributeurs van auto-onderdelen worden?

Dit is een service waarvoor u echt geen technicus of informatiespecialist hoeft te zijn om echt geld te verdienen, vooral als u alleen binnen- of buitenreparatiecomponenten of fundamentele motoronderdelen behandelt.

Een hoofdsteun is bijvoorbeeld een hoofdsteun. Maak enkele onderdelen los en trek ze eruit. Deurpanelen zijn deurpanelen. Ontgrendel ze van de gewrichten en verwijder ze ook. Motoronderdelen zijn misschien een beetje moeilijker, maar je kunt constant op YouTube kijken en ontdekken wat de onderdelen zijn, wat ze doen en ook hoe je ze kunt elimineren.

Maar ook bij dit soort diensten kunt u zich specialiseren in een bepaalde niche. Wat raad ik een niche aan als het gaat om onderdelen voor tweedehands autocarrosserieën? Vrij eenvoudig. Hieronder vindt u enkele manieren om een ​​bepaalde niche te verkennen door simpelweg te specialiseren …

  1. … in een specifiek merk en een versie van het voertuig
  2. … in sportwagens
  3. … in auto-onderdelen
  4. … in motoronderdelen
  5. … in lichaamsdelen aan de buitenkant
  6. … in reparatieonderdelen voor binnenshuis

Beschouw gewoon elk van de componenten die een rol spelen bij de ontwikkeling van een auto, of het nu een voertuig of een voertuig is. Sommige onderdelen zijn zelfs compatibel tussen merken en versies. Ik had bijvoorbeeld een nieuw voorspatbord nodig voor mijn Mercury Citizen uit 2001. Wist je dat de Nissan Pursuit uit 2001 dezelfde carrosserie heeft als Mercury Villager uit hetzelfde jaar?

Ze doen! Dus mijn man nam de componenten van een afgedankte Quest en verving ook het spatbord en de koplamp op mijn Villager.

De bekerhouder in mijn Villager is ook gespleten. Maar in plaats van dat apparaat te veranderen, vond hij een slanke console met ingebouwde bekerhouders van een Dodge SUV die perfect tussen de voorste containerstoelen van onze Citizen paste. Exact dezelfde tint en uitstraling als de binnenkant van onze auto; die console ziet eruit alsof er ons busje op stond!

Dus nu hebben we drie "gloednieuwe" bekerbezitters voorin, en ook twee extra bekerhouders voor de achterbank, van een gebruikte Dodge-console van $ 10.

U zult zeker wat onderzoek moeten doen op ebay.com voordat u eropuit gaat en ook geld uitgeeft. U kunt niet zomaar naar buiten gaan en ook onderdelen van autosloperijen aanschaffen en verwachten dat ze worden verkocht. Er zijn enkele acties nodig om dit tot een succesvolle thuisservice te maken.

Eerst,

een prijslijst opvragen

  1. van je regionale bergingsbedrijf. Zoek de goedkoopste onderdelen op de checklist. Zoek naar de componenten
  2. op ebay.com en filter op Verkochte vermeldingen. Neem een ​​gemiddelde van waar die componenten voor verkopen en kijk ook wat uw winstmarge is. Als het u bijvoorbeeld $ 10 gaat kosten om het onderdeel aan te schaffen en het verkoopt op standaard $ 85 of zelfs meer, en er worden er veel aangeboden, dan heeft u een winnaar. Houd er rekening mee hoeveel moeite en tijd u
  3. wil de onderdelen van de voertuigen trekken. Sommige componenten zijn vrij eenvoudig en je hebt maar een paar schroevendraaiers nodig. Andere componenten kunnen in plaats daarvan lastig zijn, afhankelijk van of u interne, externe of onder de motorkap componenten beheert. Een ander punt om aan te denken is de weersomstandigheden! Hier aan de oostkust waait het overal
  4. de winter. Evenals in de lente kan het nogal slordig worden in het gazon. Je moet er dus voor zorgen dat je kleding voor het weer is – wees op alles voorbereid.

Geef een reactie