Bitcoin

Is het verzamelen van Bitcoin voorbij? Energiek handelen voor degenen die wedden op Tether

De instroom van institutioneel geld wordt door alle rekeningen vertraagd, en Bitcoin waarin wordt belegd, is momenteel slechts een instroom van USDT-symbolen.

De dagen dat energieke kopers hun betaalkaarten maximaliseerden om Bitcoin te verwerven, zouden kunnen eindigen. Zeker, ook op de Oosterse markten is het wat rustiger geworden. Echter, handelsinkomsten – deze keer gered door de Tether (USDT) bron. Op het eerste gezicht zijn de waardeniveaus van Bitcoin gepassioneerd, op $ 6.743,53. terwijl altcoins glijden, behoudt Bitcoin zijn positie en is zijn uithoudingsvermogen opnieuw uitgebreid tot 43,2% van de totale marktkapitalisatie voor alle munten en symbolen.

In ieder geval kan de functie hiervoor token-gevulde liquiditeit zijn. Het publiceren van USDT integreerde met de snelle beweging in Bitcoin vanaf het midden van het jaar 2017. Echter, al, elke mix van USDT zorgde ervoor dat het via alle andere denkbare methoden spannend werd. Momenteel houden nieuwkomers ofwel de zijlijn in de gaten, of de meerderheid heeft de veronderstelling afgedaan dat er nog meer snelle toevoegingen zijn aan crypto. Voor volledig toegewijde makelaars is het gebruik van USDT echter een extra bron van inkomsten.

Hoewel er meer dan 2,7 miljard USDT werd verdiend, vond niet iedereen zijn weg naar BTC-uitwisseling. Sinds kort was de deal van USDT in BTC-beurzen dichtbij en ook onder de 20%, met sterke graden in Japanse yen, Amerikaanse buck, Koreaanse won en een aantal verschillende financiële vereisten. Hoe het ook zij, nu veranderde de foto snel, voltooide de loop van een paar dagen.

Zoals blijkt uit informatie van CryptoCompare, zijn meer dan 54% van alle BTC-uitwisselingen Tether-transacties, als gevolg van het grote aanbod van Bitfinex-uitwisseling. Het lijkt erop dat de cryptomarkten momenteel zijn verhuisd naar een stadium waarin alle beroepen intern zijn, en in het volgende aantal jaren kunnen de kosten worden verplaatst, simpelweg rekening houdend met de taken van crypto-insiders, maar ook niet van institutionele makelaars uit het universum van gewoontefonds.

Vijftig procent een maand eerder ging Tether in op veel altcoins – en nu lijkt het erop dat ze naar Bitcoin worden getrokken. Hoewel dit zeker kan zijn tegen prijzen, ongeacht hoe je het bekijkt, houdt het bovendien in dat voor nieuwe Bitcoin-kopers, opnieuw leveren aan het welzijn van fiat eigenlijk problematisch is, en ze kunnen eindigen met USDT-symbolen – wat kan , in concept, worden teruggevorderd voor geld, niettemin is de behandeling matig en is er een waardestraf.

Aan de andere kant zag de TrueUSD (TUSD)-cryptobron zijn leveringscontract van 88 miljoen naar 81 miljoen tokens, eruit zien alsof tokens werden geschroeid en ook in contanten werden omgezet. Voor TUSD zou de omgekeerde handel eenvoudiger moeten zijn, maar dit impliceert op dezelfde manier een cascade van activa uit de digitale markt.

Geef een reactie