Bitcoin

Is Bitcoin veilig?

Het is gemeld dat de Bitcoin regelrecht in verboden terrein rolt, omdat het een golf van debat veroorzaakt onder de "hoge" cultuur en onder slimme digitale kapitalisten. Deze digitale online marketeers proberen hun deel van de elektronische taart van een miljard dollar per dag te krijgen, terwijl de bedrijfsmaatschappij probeert de spiraal te stoppen die in de waarde van wat een "monetaire bedreiging" lijkt te zijn, te stoppen. Sommigen die alles in het werk stellen om de armen uit te buiten en ook risico lopen, hebben dit niet als ze proberen de massa te inenten in een poging dit groeiende 'elektronische monster' neer te halen.

Deze schijnbaar zakelijke criminelen blijven een wurggreep houden over hoe de minder bedeelden hun geld investeren terwijl ze wereldwijd economische kartels proberen op te bouwen, maar dankzij elektronische technologie hebben Bitcoins de controle over contant geld in de 21e veranderd!

De nadelen

Ondanks de groei van elektronische valuta's zoals Bitcoins, zou het nalatig zijn van mij om de nadelen van deze online valuta's niet te onthullen. Omdat hun elektronische voetafdruk versleuteld is, kunnen ze niet online in kaart worden gebracht. Hoewel men bij het handelen de tevredenheid van privacy en veiligheid heeft, biedt het een extra toegangspoort om illegale transacties te verbergen en uit te voeren.

Wanneer dit gebeurt, zullen pushers, terroristen en andere vermeende overtreders zeker hun illegale beroep blijven uitoefenen zonder ontdekking bij het gebruik van Bitcoins.

De profs

Toch gebruiken Bitcoins te midden van de financiële problemen elke individuele opmerkelijke financiële investeringskans en groeimogelijkheid. Niemand heeft controle over virtueel geld, aangezien het voor het publiek in de online wereld toegankelijk is en de waarde blijft stijgen terwijl de samenleving de deeltjes van de stijgende kosten van levensonderhoud lokaliseert.

Een normale man op de weg kan zijn kansen om economisch succesvol te worden verwerven, behouden, beroepen, uitgeven en vergroten zonder de inmenging van overheidsbeperkingen, controles en fiduciaire voorschriften; daarom worden de stijgende kosten van levensonderhoud verre herinneringen.

Velen denken echt dat het grootste probleem in onze samenleving de ontwikkeling van economische monopolies is. Wanneer een bedrijf besluit om fx, goud en ook gas te beheren, gebruikt het zijn macht om te dicteren hoe contant geld moet worden geïnvesteerd.

Wetten die zijn opgesteld door zowel grote als rijke multi-corporaties zijn alleen op maat gemaakt om meer rijkdom en macht in hun portefeuille op te nemen in plaats van te profiteren van debiteuren die op zoek zijn naar financiële hulp. Bovendien proberen degenen bovenaan de leidingen de overbelasting af te voeren, zodat anderen erop kunnen vertrouwen terwijl ze rijker kunnen worden, maar ze kunnen digitale valuta niet reguleren!

De betere kant van de medaille

Het is tijd geweest om de ogen van de wereld te openen en dat is waar het bij Bitcoin om draait. Degenen die de wereld proberen te beheersen, worden geïntimideerd door dit monster, maar ik betwijfel of ze het kunnen stoppen of voorspellen. Momenteel waardeert 1 Bitcoin $ 844099,07 Jamaican Buck of $ 6895,80 US Dollar. De prijs voor 1 Bitcoin in 2009 was.05 USD!

Geef een reactie