Online Geld verdienen

Hoe u online geld kunt verdienen: online inkomsten genereren is moeilijk

Online geld verdienen is niet eenvoudig. Zelfs als je boeken leest over hoe je online geld kunt verdienen, is het nog steeds niet eenvoudig. Een van de meest significante fouten die een persoon kan maken, is de hype te geloven die uitgaat van mensen die van plan zijn je dit programma of dat plan te gebruiken, terwijl alles wat ze willen je contant geld is. Hier is de realiteit, samen met enkele ideeën als je echt serieus bent.

Online inkomsten genereren is een uitdaging!

Ja, net als de titel, dat komt omdat het waar is. Het is ook een feit dat veel mensen online geld verdienen met wat vaag 'online marketing' wordt genoemd, maar soms stoppen ze met werken om zelfs maar te verdienen wat ze investeren.

Het lijkt op slots: zet een $ 100 in en verkrijg een korting van $ 80 en je geeft aan dat je hebt gewonnen. Heb je gelachen! Betaal $ 12 voor webhosting, nog eens $ 49,99 voor een digitaal boek over hoe je geld kunt verdienen en $ 50 aan AdWords-marketing en verkoop $ 9,99 en je denkt: "Hé, dit kan gewoon zijn wat ik zoek!" Vergeet niet dat u al $ 102 bent kwijtgeraakt!

Het kan nog erger worden, want wanneer u begint met online marketing, heeft u momenteel honderden en ook ontelbare mensen die precies hetzelfde proberen te doen als u in uw niche. Als u wilt weten welke concurrentie u heeft, kiest u een zoekterm die uw organisatie veel verklaart en voert u deze rechtstreeks in het zoekvak van Google in.

Inspecteer de concurrenten: het kan vernederend zijn

Bekijk het aantal andere resultaten net onder de zoekbalk. Mijn zoekwoord 'schrijfservices' leverde 3,17 miljard verschillende andere resultaten op, wat een teken is van mijn concurrentie om het principe van mijn site. Als ik de concurrentie voor de precieze term zoek door de zoekterm tussen aanhalingstekens te plaatsen, vandaar: "artikeloplossingen", krijg ik 234.000 andere websites die die specifieke sleutelzin gebruiken.

Hierdoor weet je waar je tegen vecht. Het is een discours, maar ook bijna voldoende om je ervan te weerhouden om het ook te proberen – bijna! Als je nog steeds serieus wilt weten hoe je online geld kunt verdienen, dan heb je in ieder geval een mogelijkheid, maar het zal niet gemakkelijk zijn en ook niet snel.

Zeker, je beoordeelt deze personen die al snel miljoenen hebben verdiend nadat ze hun nieuwe systeem hebben gebruikt! Ze leveren ook bewijs! Zowel Photoshop als zijn klonen kunnen zoveel bewijs leveren als nodig is om u ervan te overtuigen dat hun programma of 'systeem' het beste is omdat gesneden brood!

Mijn begrijpende ervaring

Ja, veel individuen hebben de mogelijkheid om geld te verdienen met affiliate-advertenties en -marketing – het vermarkten van items van andere individuen voor een commissie. Het zijn in feite vertegenwoordigers die geld verdienen voor elke verkoop. Toen ik 8 jaar geleden begon met online marketing, betaalde ik $ 12.500 aan het mentorprogramma van Cory Rudl. Ik werd begeleid door een man in Canada. Hij vertelde me wat nu algemeen bekend is: hoe je een site moet lanceren en er ook reclame voor moet maken – dat is het zo'n beetje.

Deze persoon verdiende geld voor mentor me wat iedereen al herkende! Ik was alleen te naïef om te begrijpen dat ik extreem weinig kans had om inkomsten te genereren door te doen wat iedereen deed. Ik heb gefaald, en weet je waarom? hieronder is waarom:

Ik heb besloten om affiliate marketing te proberen. Het is heel eenvoudig: iemands product verkopen en er ook nog geld voor verdienen. Al deze items hebben een hoge vraag is mij verteld, dus ik kan niet tekort komen. Ik ben gestopt met werken! Toen vond ik dit 'onweerstaanbare aanbod' voor een softwaretoepassing die de meest lucratieve aanverwante producten zou leveren. Slechts $99,95! Heeft het mijn winstgevende producten gebruikt – op geen enkele manier! Toen bracht deze overvloedige eikel me een boek op de markt waarin hij demonstreerde hoe hij het deed – volledig in het nadeel – het was wat ik al deed, dus opnieuw een totale mislukking!

Inkomen genereren is een uitdaging …

Toch kan het! Als je een vaardigheid hebt (de mijne is creëren) en er is online vraag naar die vaardigheid, dan kun je inkomsten genereren. Natuurlijk kom je meer te weten over de effectieve aangesloten marketeers, of mensen die anderen instrueren hoe ze online inkomsten kunnen genereren. Waar je niet over leest, zijn de miljoenen op talloze anderen die niet alleen niets verdienen, maar ook geld verliezen dat ze niet kwijt kunnen.

Gebruik je vaardigheden en begrip

Toch, als je een vaardigheid hebt:

  • Je bent uitstekend in haken of quilten

  • Je bent een snowboardspecialist en kunt zowel aanbevelingen als apparaten op de markt brengen

  • Je bent een jonge artiest waar jongeren dol op zijn

  • Je bent een ervaren vechtsporter en begint je eigen dojo

  • Je bent een gepensioneerde instructeur die lesgeeft

  • Je bent een geweldige auteur en je kunt ook op maat gemaakte kinderverhalenboeken of internetmateriaal maken

  • Je bent een expert in elk soort onderwerp of onderwerp en kunt online trainingen of digitale boeken aanbieden

dan zijn er talloze mensen beschikbaar die proberen te vinden waar u goed in bent. Probeer niet te herhalen wat anderen doen, maar wees jezelf. Doe je eigen ding, maar lever het ook online aan. Investeer geen $ 199,99 voor de volgende geweldige methode om geld te verdienen – het kan 1% helpen, maar de verschillende andere 99% verspillen gewoon hun contant geld.

Precies hoe u online geld kunt verdienen — Samenvatting

Dus, kortom, ik genereer online inkomsten door korte artikelen en ook internetinhoud voor mijn klanten samen te stellen. Voordat ik begreep dat ik mijn schrijfvaardigheid moest gebruiken, kwam ik veel te weten over falen en wat vermeden moet worden.

Tenzij je helemaal geen vaardigheden of kennis hebt, gebruik dan wat je weet en concentreer je daar ook op. Het kostte me tijd om te beseffen dat het niet gebeurt, maar ook om degenen te negeren die me zeker miljonair zouden maken! Ik heb al mijn betaalkaarten gemaximaliseerd (waarom hebben ze me die gegeven?) en heb ze onlangs ook afbetaald en mijn kredietrapport weer opgemaakt.

Inkomsten online genereren is moeilijk, en vergeet ook de zaken die u zeker zullen leren hoe u online geld kunt verdienen door de items van andere individuen te verkopen die nog eens 100.000 proberen te verkopen. De statistieken beweren dat u waarschijnlijk uw geld zult verliezen – en sommigen verliezen zelfs hun huis! Gebruik zowel de vaardigheden als de kennis die je bezit. Iemand is van plan deze te gebruiken en u kunt het ook aan hen verkopen.

Geef een reactie