Bitcoin

Hoe Bitcoin te herkennen?

Een gids over hoe u Bitcoin en ook cryptocurrency kunt herkennen?

Hoewel Bitcoin een van de meest gezochte termen is (volgens Google), is het voor veel mensen een zeer technisch onderwerp en kan het voor niet-nerds overdreven technologisch worden. Er zijn momenteel echter duizenden cryptocurrencies en steeds meer mensen beginnen van plan te zijn om precies te weten hoe ze werken, misschien gedreven door een onafhankelijkheid van bankiers, wat een heel ander gesprek is.

Het is moeilijk om de uitleg van een leek te krijgen zonder technische termen als "geheime trucs", "digitale geheimen", "digitale portemonnee" en "cryptocurrency" te gebruiken, dus ik zal mijn best doen om punten zo goed mogelijk te houden. gemakkelijk als ik kan.

Het idee van Fiat-geld, dwz papiergeld, werd geformuleerd om het voor mensen eenvoudiger te maken om producten of oplossingen te ruilen om ruilhandel te veranderen, aangezien dit in het gunstigste geval beperkt zou blijven tot een uitwisseling tussen 2 voorbereide evenementen, terwijl cash stelt u in staat om uw oplossing of producten aan te bieden, en vervolgens de oplossing of items die u vraagt ​​van een extra of anderen te verwerven.

Om die reden zou ik zeker beweren dat Bitcoin het equivalent van de 21e eeuw is voor ruilhandel, omdat het fungeert als een uitwisseling voor producten of oplossingen tussen 2 gewillige vieringen. Ruilhandel moest gebaseerd zijn op elke belofte en ook op trustfonds, om de beloofde goederen of dienst te geven en te leveren.

Vandaag de dag zou elke partij met Bitcoin of een andere soort cryptovaluta verschillende documenten of verschillende trucs nodig hebben om de overeengekomen waarde tussen elkaar te verhandelen.

Door een speciale sleutel of bestand te hebben, wordt het gemakkelijker om een ​​document bij elke transactie bij te houden. Dit omvat echter ook problemen.

Momenteel is ruilhandel de eenvoudige uitwisseling van vaardigheden of goederen, zoals ik al heb gezegd, de hedendaagse matching, of bitcoin is vatbaar voor beveiligingsschendingen, dwz inbraak of hacking van gegevens, dit is waar een "cryptocurrency-portemonnee" in de formule om uw deals te beschermen.

In wezen heeft u een veilig en beveiligd gebied nodig voor uw cryptocurrency/bitcoin-acquisities en ook holdings. Hier komt de vraag naar een hardware wallet vandaan.

Dus nu je daadwerkelijk hebt opgemaakt/opgenomen welke de hoeveelheid Bitcoins bijhoudt en daarna een upgrade heeft uitgevoerd wanneer er een deal wordt gesloten, staan ​​de gegevens bekend als "De blockchain" – en het houdt ook een overzicht bij van alle aankopen gemaakt met bitcoin.

Het volgende probleem is om te garanderen dat onze bestanden uniek blijven.

Ik zal dit zeker behandelen in mijn volgende bericht.

Geef een reactie