Bitcoin

Eenvoudige manieren om Bitcoin te kopen en ook te kopen

Wat is Bitcoin?

Bitcoin is een gedecentraliseerd, peer-to-peer, elektronisch valutasysteem, ontwikkeld om klanten op internet de mogelijkheid te bieden om transacties te verwerken via een elektronische uitwisselingseenheid genaamd Bitcoins. Simpel gezegd, het is een virtuele valuta.

Het Bitcoin-systeem is in het jaar 2009 ontwikkeld door een niet nader genoemde ontwikkelaar(s). Sindsdien heeft Bitcoin veel aandacht en betwisting gekregen als een keuze voor Amerikaanse dollar, euro's en grondstoffenvaluta's zoals zilver en goud.

In beroep gaan

Bitcoin had eigenlijk niet veel aandacht gekregen voor zowel service als geld vóór het jaar 2009. Het kreeg bekendheid in de periode 2011-2012 toen het meer dan 300% verwierf. Bitcoin heeft in feite een waardeontwikkeling van 400% gehad sinds augustus vorig jaar. Bijgevolg blijven financiële steunbedrijven en kapitalisten over de hele wereld belang hechten aan de cryptocurrency.

In de eerste vijftig procent van 2014 hebben aandelenkapitaalbedrijven in het eerste kwartaal $ 57 miljoen uitgegeven aan Bitcoin, gevolgd door nog eens $ 73 miljoen in het 2e kwartaal, in totaal tot een totaal bedrag van $ 130 miljoen, wat 50% hoger is dan vorig jaar in totaal $ 88 miljoen. Dit is een volledige vergelijking met de situatie in 2012 waar Bitcoin-bedrijven een relatief mager bedrag van $ 2,2 miljoen verzamelden.

Deze statistieken bevestigen zonder enige twijfel dat Bitcoin uw investering waard is, wat de vraag stelt: hoe kunt u Bitcoin krijgen en kopen?

Een richtlijn voor amateurbeleggers in Bitcoin

De gemakkelijkste en de minst complexe techniek om Bitcoin te kopen, is door bitcoins te kopen. Er zijn veel erkende bedrijven, zowel in de Verenigde Staten als in het buitenland, die zich bezighouden met het kopen en verkopen van bitcoins, afgekort als BTC.

Muntbasis

Als u daarna in de VS woont, is Coinbase de locatie die u zoekt. Coinbase biedt zijn klanten BTC aan tegen een geschatte opslag van 1% ten opzichte van de bestaande marktprijs. Huiseigenaren in de Verenigde Staten hebben de mogelijkheid om hun Coinbase-portemonnees te synchroniseren met hun betaalrekening. Als gevolg hiervan worden toekomstige betalingsoverdrachten probleemloos uitgevoerd. Dit bedrijf geeft je ook de keuze om zo nu en dan automatisch bitcoin te verwerven. Als u bijvoorbeeld geïnteresseerd bent om aan het begin van elke maand $ 50 in bitcoins te kopen, kunt u met Coinbase een auto kopen voor dat aantal.

Let op de voorwaarden voordat u deze service gaat gebruiken. Als u zich daadwerkelijk heeft aangemeld voor een geautomatiseerde kleine muntoplossing, kunt u de snelheid waarmee de BTC elke maand wordt gekocht, niet controleren. Houd er rekening mee dat Coinbase niet werkt als een Bitcoin-uitwisseling, dat wil zeggen dat u de munten rechtstreeks van het bedrijf deelt. Aangezien het bedrijf de munten van verschillende andere kopers moet betrekken, kunt u tijdens snelle marktbewegingen te maken krijgen met vertragingen of storingen bij het plaatsen van bestellingen.

BitStamp

BitStamp voldoet aan de eisen van een traditionele bitcoin-uitwisseling. Bitcoin fungeert als tussenpersoon waardoor u kunt handelen met andere gebruikers en ook niet met het bedrijf zelf. Hier is de liquiditeit groter en heb je altijd een goede kans om iemand te vinden die met je wil handelen. Er zijn eerste kosten van 0,5% die kunnen worden verlaagd tot 0,2% als u binnen dertig dagen $ 150.000 verhandelt.

Alternatieve manieren om Bitcoins te kopen

Lokale Bitcoins

Inruilen is niet de enige techniek om bitcoins te kopen. Buurt Bitcoins wordt vaak gebruikt om BTC offline te verwerven. De website is gemaakt om potentiële kopers en verkopers met elkaar in contact te brengen. De bitcoins worden door de verkoper in een escrow bewaard en kunnen gewoon aan klanten worden vrijgegeven.

Het offline verkrijgen van bitcoins is niet altijd extreem betrouwbaar of risicovrij. Om deze reden verdient het de voorkeur om de verkopers overdag tevreden te stellen en een goede vriend met je mee te laten gaan, voor het geval dat dingen naar het zuiden gaan.

Bitcoin is niet alleen een moderne rage. Durfkapitaalbedrijven beschouwen Bitcoin als een goed alternatief voor conventionele valuta in de loop van de tijd. Er zijn muntloze methoden om de bal van financiële bitcoin-investeringen te betreden. Zoals eerder besproken, Coinbase, BitStamp ook aangezien regionale Bitcoins een van de meest populaire kanalen zijn om in bitcoin te investeren in de Verenigde Staten. Doe je onderzoek en ontdek welke methode al je vakjes aanvinkt.

Geef een reactie