Bitcoin

Een openbare Bitcoin-veiling die wordt uitgevoerd door US Marshals Solution

Er is een veiling van ongeveer 2.170 Bitcoins die zijn onthuld door de US Marshals Solution en die zijn afgenomen in de loop van verschillende federale strafrechtelijke, civiele en administratieve situaties, zoals gespecificeerd in een persbericht van 5 maart.

De dag voor de veiling zoals geïnformeerd zal plaatsvinden op 19 maart 2018, van 08.00 uur tot 14.00 uur EDT. De kandidaat-kopers die geïnteresseerd zijn om deel te nemen aan de openbare veiling, zullen zeker een registratieprocedure moeten doorlopen, naast een aanbetaling van $ 200.000 die tegen 14 maart 12.00 uur EDT moet worden geladen.

De bitcoins worden zeker gesplitst en aangeboden in 14 verschillende blokken: twee blokken van 500 BTC, 11 blokken van 100 BTC en een blok van ongeveer 70 BTC. Een exclusieve waarschuwing wordt op exact dezelfde dag als de veiling naar de winnende potentiële kopers gestuurd.

De United States Marshals Service heeft op hun site een lijst gepubliceerd van de reeks gevallen waarin de bitcoins worden ingenomen in de vorm van een officieel bericht. Shaun Bridges, een van de recordhouders, werd veroordeeld voor het stelen van $ 800.000 aan bitcoins in 2015.

De US Marshals Solution heeft eerder openbare veilingen gehouden van bitcoins die in beslag zijn genomen tijdens civiele en ook strafrechtelijke procedures. Het bedrijf bracht op 22 januari 2018 3.813 BTC op de markt, een bedrag dat meer dan $ 40 miljoen waard was volgens de uitwisseling prijs.

De vorige openbare veiling vond plaats in augustus 2016, waarbij 2.700 BTC werden verkocht. De geschatte marktwaarde was op dat moment bijna $ 1,6 miljoen.

Coindelite is een van de heerlijkste mediakanalen om u het meest recente Bitcoin-nieuws, Cryptocurrency-nieuws en ICO-persberichten te bezorgen. Controleer bijgewerkte ICO-lijst, Live Cryptocurrency-kostengrafieken, info Cryptocurrencies en realtime marktinformatie. Het is het enige webplatform dat informatie bevat over live koersgrafieken van cryptocurrency, Bitcoin-kostenrages, zowel voor- als ongunstigheid van een beroep, Volledige lijst van ICO's, hun omvang en functies, Tarieven van talrijke cryptocurrencies volgens vooraanstaande crypto-uitwisseling platforms, realtime marktgegevens, wereldwijd persbericht, nieuws over Bitcoin en andere cryptocurrencies, Blockchain en ICO-evenementen, checklists van toonaangevende cryptocurrencies, evenals een lijst van toonaangevende ICO's (Preliminary Coin Offerings), enz.

De beste eigenschap van het Coindelite-systeem is dat alle gegevens bijna in realtime worden bijgewerkt. Het biedt u zowel de nieuwste als gloednieuwe rages, beroepen en ook zorgen met betrekking tot de Crypto-wereld. Individuele abonnees blijven op de hoogte van realtime koersgrafieken van cryptocurrency, naast de aankomende cryptocurrencies, ICO's (Initial Coin Offerings) en het meest recente nieuws met betrekking tot Bitcoin of verschillende andere altcoins. Elk van de meest recente marktwaarde, evaluaties en nieuws met betrekking tot de cryptocurrency-wereld bestaat op een eenvoudige manier.

Geef een reactie