Bitcoin

Dingen die u moet weten over Bitcoin Black

Wat is Bitcoin Black?

Bitcoin Black is over het algemeen de cryptocurrency van de mensen, door de individuen voor individuen. Het zal zeker worden omarmd voor gebruik als een peer 2 peer-terugbetalingssysteem dat de macht teruggeeft aan individuen.

Als we het over Bitcoin hebben, is Bitcoin hier eigenlijk tekortgeschoten, echte waarde komt van echt gebruik van de ecologische gemeenschap en het toerusten van mensen. Bitcoin-aankopen zijn traag en duur, en het kan worden gesteld dat Bitcoin nogal gecentraliseerd is. Bitcoin neemt de macht van mensen over omdat het zwaar wordt gecontroleerd en met cycli die individuen in het algemeen van cryptocurrency afraden.

Individuen verwerven bitcoin om overvloedig te worden, niet om betrokken te zijn bij de ecologische gemeenschap. De elite van één procent profiteert van bitcoin en ontwikkelt ontmoediging, verhoogt doelbewust de prijs en zorgt voor toegang voor het verlangen naar een breed scala en ook voor het weggooien van munten in hun voordeel. Uit angst voor adoptie. Bitcoin is volledig gereguleerd, gepompt en gecontroleerd naar believen, voor veel verschillende factoren.

Bitcoin Black concentreert zich op het oplossen van deze problemen, aangezien de munt een cryptocurrency is met een eerlijke verdeling. Airdropped naar 1 miljoen budgetten voorafgaand aan IEO, waarvan alle fondsen zeker zullen gaan naar gebiedsteams die door de buurt zijn gestemd om de taak verder te verplaatsen met focus op eerlijke distributie, massale adoptie, gebruik, onderwijs en leren, gemakkelijke toegang, eenvoud en ook buurt.

Het doel is om er een echt gedecentraliseerd zelfbesturend netwerk van te maken dat de macht terugbetaalt aan individuen. Hij komt niet uit een groep, maar komt wel uit verschillende takken van het gebied.

Verdeling van munten

Bitcoin Black is bedoeld om te zorgen dat er minimaal 1 miljoen wallets zijn die oorspronkelijk niet meer dan 0,5% van het aanbod in handen hadden van 1 gevestigde deelnemer, waardoor het echt gedecentraliseerde cryptocurrency wordt.

De baan heeft een voorverkoop van 2,5% van de volledige voorraad, wat bijna 900 miljoen munten is.

Als we de IEO bekijken, zullen 7,2 miljard IEO-munten worden toegewezen aan verschillende gebiedsstructuren die de gemeenschap zullen helpen de taak in de toekomst naar voren te verplaatsen.

Tegenoverschotten voor aanpassing (ongeveer 5%). Een deel werd gebruikt voor het stabiliteitscontrolefonds om de mogelijkheid van vroege manipulatie met verminderde hoeveelheden weg te nemen en de valutaveiligheid te behouden.

Ten slotte zullen de beloningen voor het presenteren van de applicatie zeker 14,4 miljard munten zijn.

Intro van 30 miljoen deelnemers met een toename van het aantal nieuwe gebruikers. Een techniek om de munt naar elk schoolplein/college/kantoor en buurt te brengen.

Volledige voorraad

Een optimale voorraad is 36 miljard munten.

Beloningen

3,6 miljard munten te claimen door deelnemers die Airdrop helpen delen.

Eenvoudig systeem voor sociaal delen met één klik. Deel een sociaal bericht met een introductie tot gecodeerde videoclip en de downloadlink van de toepassing waarmee uw goede vrienden deze kunnen downloaden. Momenteel is het systeem actief en werkt het ook goed.

Vooruitgang

De allerbeste technologie zijn de gratis deals. U kunt gratis bitcoin zwart naar iedereen sturen. De transacties zijn direct en u kunt net zo snel geld verzenden als het verzenden van een bericht.

De budgetten zijn snel toegankelijk en ook erg basic om te gebruiken.

Laatste gedachte

Bitcoin black heeft een redelijk massaal gedistribueerd geld met een uitgebreid aanbod dat het minder volatiliteit zal ontwikkelen door gesynchroniseerde pompen en dumps en ook zal leiden tot een extra stabiele prijs. Bitcoin zwart wordt de volgende bitcoin. U kunt zich aanmelden voor de airdrop door hier te klikken. Ik wil dat iemand in 2008 me zeker op de Bitcoin-airdrop zou hebben opgenomen. Bitcoin Black zal levens veranderen en we willen dit aan zoveel mogelijk mensen vertellen.

Geef een reactie