Bitcoin

De allerbeste Bitcoin-handelsplatforms

Cryptocurrency heeft niet alleen de snelste manier gegeven om het geld te verplaatsen, maar ook een nieuwe entiteit om mee te handelen en om individueel inkomsten te genereren uit de aandelen en verschillende andere producten. Hoewel u Bitcoin direct kunt aanbieden en kopen, kunt u ook Bitcoin-handelsbeurzen gebruiken om door te gaan met het verkopen van cryptocurrency. Er zijn veel beurzen waar de handel in Bitcoin zowel veilig als beveiligd is, en ook worden de klanten geholpen met veel uitgebreide services. Als cryptocurrency-financier of -investeerder kunt u voor uw gemak een van de beurzen selecteren. Er wordt echter voorgesteld om een ​​kijkje te nemen in de evaluaties van sommigen voordat u de ene eruit haalt. Hieronder vindt u een korte getuigenis van toonaangevende Bitcoin-uitwisselingen over de hele wereld.

CoinBase: het is hoogstwaarschijnlijk een van de meest gerenommeerde en grootste Bitcoin-handelsbeurzen met dubbele faciliteit die rechtstreeks en via de portemonnee handelt. CoinBase is gestart in het jaar 2012 door middel van het zoeken naar Y-Combinator en sindsdien is het snel uitgebreid. Het heeft verschillende lonende oplossingen, zoals meerdere alternatieven voor aanbetalingen en het opnemen van contant geld, geldoverdrachten tussen CoinBase zijn snel, Wallet-centra met meerdere handtekeningkeuzes voor nog veiligere overschrijvingen, Bitcoin-aanbetalingen zijn verzekerd voor elke vorm van verlies en zo Aan. CoinBase heeft het brede scala aan betalingspartners van Europa en de VS, die de transacties via hen feilloos laten verlopen. Het heeft redelijk lage transactiekosten en maakt ook gebruik van Bitcoin-beroep, samen met een groot aantal Altcoin-handel.

CEX.IO: Een van de vroegste en ook gereputeerde beurzen die in 2013 werd opgericht, Londen als Bitcoin Trading-beurs en ook als cloudmining-facilitator. Later groeide zijn mijnbouwkracht zo enorm dat het bijna vijftig procent van de netwerkmijncapaciteiten in handen had; desalniettemin is het momenteel feitelijk gesloten. Met "CEX.IO" kunnen klanten uitbreiden naar het veel grotere aantal Bitcoin-transacties, en het heeft ook de mogelijkheid om de Bitcoin snel tegen de gevraagde prijs aan te bieden. Desalniettemin rekent deze uitwisseling een wat hoog wisselbedrag, maar dit wordt gecompenseerd voor de veiligheid en faciliteiten van het toestaan ​​van transacties in meerdere valuta (buck, euro en ook roebel) om Bitcoin te kopen.

Bitfinex: het is slechts een van de meest geavanceerde handelsbeurzen en ook specifiek geschikt voor ervaren beleggers in cryptovaluta. Met een hoge liquiditeit voor het Ethereum naast Bitcoin, heeft deze beurs veel betere keuzes zoals hefboomwerking, margefinanciering en meervoudige orderhandel. Daarnaast levert Bitfinex de functies van aanpasbare GUI, veel soorten bestellingen, zoals beperking, stop, tracking stop, markt enzovoort. Deze uitwisseling geeft ook ongeveer 50 geldparen die kunnen worden verhandeld en met gemakkelijke opnames voor iedereen. Een van de grootste beurzen in termen van verhandelde hoeveelheid Bitfinex biedt pseudonimiteit voor transacties en ook voor enkele van de services waarvoor erkenning vereist is. Het enige nadeel van deze uitwisseling is dat het de aankoop van Bitcoin of andere andere altcoins via fiat-aankopen niet ondersteunt.

Bitstamp: het werd opgericht in 2011 en is de eerste van de beurzen die cryptocurrency en ook Bitcoin-transacties aanbieden. Een van de meest gerenommeerde sinds, ondanks dat het de vroegste is, heeft het nooit een veiligheidsrisico gehad en is het recentelijk ook gehackt. Bitstamp ondersteunt momenteel vier geld Bitcoin, Ethereum, Litecoin en Ripple en wordt ook aangeboden met de mobiele applicatie, naast de website om te handelen. Het heeft geweldige ondersteuning voor de Europese gebruikers of de investeerders die hun rekening bij Euro Banks hebben. De veiligheid is geavanceerd en ook van het type koude opslag, wat inhoudt dat de munten offline worden bewaard. Ten slotte beveelt de complexe interface aan dat het behalve voor de beginnende klant ook voor specialisten is en het biedt geliefde gereduceerde deals voor deals.

Kraken: Het is slechts een van de grootste Bitcoin-handelsbeurzen met betrekking tot de liquiditeit, crypto-handelshoeveelheden in euro en handelsaantallen van Canadese dollars, USD en yen. Sea Serpent is de meest erkende uitwisseling die wordt gestuurd via de chaos van cryptocurrency-transacties en is erin geslaagd om de hoeveelheden consumenten veilig te houden, ongeacht de verschillende andere uitwisselingen die tegelijkertijd worden gehackt. Met 14+ cryptocurrency-handelscentra kan de gebruiker de fiat samen met cryptocurrency storten, samen met de vergelijkbare mogelijkheid voor opnames. Desalniettemin is het niet geëvenaard voor nieuwkomers, maar het heeft betere beveiligingsfuncties en lagere aankoopkosten voor CoinBase. Cruciaal aspect voor Sea Serpent is dat het zowel in de buurt als in eerste instantie wordt vertrouwd om de volumes en prijzen op Bloomberg Terminal te tonen.

Geef een reactie