Bitcoin

4 factoren om uiteindelijk een gekwalificeerde Bitcoin Professional (CBP) te worden.

Het CryptoCurrency Qualification Consortium (C4) heeft een aantal cryptocurrency-vereisten ontwikkeld om te zorgen voor een evenwicht tussen decentralisatie, afhankelijkheid van privacy, openheid, functionaliteit en veiligheid en beveiliging. Als u slaagt voor het CBP-examen, kunt u een kwalificatie behalen. Het zal je deskundige status een boost geven. In dit artikel zullen we hoogstwaarschijnlijk ontdekken waarom u een professionele Bitcoin-accreditatie zou moeten nastreven. Lees verder.

1. Kwalificatie

Allereerst, als je voor deze kwalificatie gaat, word je zeker een gecertificeerde expert. Je kunt dus extra beroemd worden onder de groep als voor expert en ook voor individuele capaciteiten.

2. Vraag

Als u als specialist tot het Bitcoin-ecosysteem behoort, zult u als ondernemer, freelancer en ook als individu veel mogelijkheden waarderen. De realiteit is dat startups, mediakanalen en wereldwijde organisaties altijd op zoek zijn naar experts over de hele wereld van Bitcoin.

3. Uitgebreid begrijpen

Nadat je je accreditatie hebt gekregen, heb je zeker een goed begrip van de cryptocurrency. Hierdoor kun je je kennis op een betere manier uitoefenen.

4. Kennis

Als u uiteindelijk CBP wordt, kunt u de innovatie gebruiken om uw ervaringslocatie te ervaren. De reden is dat u zeker een veel krachtiger begrip zult hebben van veel zaken, zoals persoonlijke privacy en ook dubbele uitgaven.

Vereisten

 • Er is geen vraag naar eerdere kennis van cryptocurrency

 • Basiskennis van smartphone- en computersysteemprocedures

 • Bekendheid met zowel Android als Windows besturingssysteem

Doeldoelgroep

 • Individuen van Bitcoin

 • Vacaturemanagers

 • IT-professionals

 • Reporters en bloggers

 • Bedrijfseigenaren

 • Onderwijzers, docenten en professoren

 • Zowel marketing- als verkoopprofessionals

 • Controllers en ook boekhoudprofessionals

Procedure om uiteindelijk een gelicentieerde Bitcoin-specialist te worden

Als u CBP wilt worden, moet u de kosten betalen en ook slagen voor het examen. Hiervoor moet je toegang hebben tot het essentiële studiemateriaal. Het onderzoeksmateriaal zal zeker voldoende zijn om tot 2 jaar onderzoek te doen. Het zal zeker 33 onderwerpen en 6 domeinen omvatten.

Het examen is in de Engelse taal en de periode is 24 maanden. De kosten voor het examen zijn minder dan $ 100, evenals de extra testkosten en ook de herhalingskosten zijn minder dan $ 50.

Als u de test wilt wissen, moet u ervoor zorgen dat u de minste 70% haalt. Als u bij uw allereerste poging niet slaagt voor het examen, kunt u de kosten betalen en het examen ook opnieuw afleggen.

Er is ook een tijdslimiet tijdens de test. Je moet 75 vragen proberen in slechts 20 minuten. Deze bestaat uit ware en ook onjuiste en MCQ's. De factor achter de momentbeperking is om te voorkomen dat de testpersonen een internetzoekmachine gebruiken om de juiste oplossingen te zoeken.

Simpel gezegd, dit zijn zowel de redenen als de acties om een ​​gekwalificeerde expert te worden. Ik hoop dat dit helpt.

Geef een reactie